Yazar Selin Işık akademi kurdu

Yazar Selin Işık akademi kurdu

Türkiye’de ve Avrupa’nın 12 ülkesinde kitapları ile tanınan ve Konya’nın yakından tanıdığı Yazar Selin Işıl, okuyucularının isteği üzerine ‘Selin Işıl Akademisi’ web sitesini kurdu.

Yazar Işıl, 7'den 70'e herkesin faydalanacağı web sitesinde diksiyon, meditasyon, okuma dersleri ve yazarlık alanında birçok çalışmanın gerçekleşeceğini dile getirdi. Yazarlık yolunda şimdiye kadar yaptığım her şey bir gereklilik sonucu doğdu’ diyerek sözlerine başlayan Yazar Selin Işıl, ilerlediği yolda şu ana kadar yaptığı bütün işleri zorunlu, mecburiyet içeren ya da sevimsiz bir dürtü ile yapmadığını ve yaptığı birçok işin temelinin okurlarının isteği üzerine atıldığını dile getirdi. İnternet üzerinde kurulan web sitesi ile büyük ilgi çeken Yazar Işıl, Selin Işıl Akademisi’nin okuyucularına büyük katkılar sağlayacağını söyledi. ‘Klişe öğretilerden sıkılan ve bu kişilere yönelik kurulan web sitesi aracılığıyla hem öğrenecek hem de öğrenirken keyif alacaksınız’ diyerek sözlerine devam eden Selin Işıl, ‘Sizlere söz veriyorum. Yazmayı bir kez daha seveceksiniz. Fakat, öncelikle duygularımızı hangi şekilde kullanabileceğimizi öğreneceğiz. Sonrasında ise tanımladığımız her duyguyu harflere nasıl dökeceğimizi’ ifadelerini kullandı. Yazma sanatını içinde barındıran fakat ‘yazamıyorum’, ‘nasıl yapacağımı bilmiyorum’ gibi düşünce ve sorulara takılan kişilerin doğru adres bulabileceği bir yer olan ‘Selin Işıl Akademisi’, yazmak isteyen fakat nereden başlaması gerektiğini bilmeyen kişilere uygun olarak düzenlenmiştir. ‘Yazmak, sanatın en ince halidir’ diyerek sözlerine devam eden Işıl, ‘Bende sizler gibi yazma sanatını harflerle nakış gibi işlemeyi seven bir sanat tutkunuyum ‘dedi.

Gazeteci-Yazar Selin Işıl, ‘Dünlerimiz tecrübe ile donatılmışken, bu günümüzü dünlerimizden kalanların rüzgarıyla inşa ettiğimiz kesin. Hiçbirimiz yaşadığımız olumlu ya da olumsuzlukları yok sayamayız. İşte Selin Işıl Akademisi’nin bir numaralı ilkesi de budur!’ diyerek ‘hayatın içinde, hayatı öğrenerek yazacağız’ şeklinde konuştu. ‘Yazmak yürek ister’ sloganı ile okurlarına ve yazmak isteyen kişilere seslenen Yazar koçu Selin Işıl, ‘Kaleminizden dökülen ve dökülecek olan her bir harfin, her bir kelimenin, oluşturduğunuz her cümlenin ve hatta koyduğunuz her bir noktanın dahi ruhunuzdan, özünüzden, kısacası sizden bir his taşıyor olması ve bunu okura hissettirebilme gücünüzdür. İşte bu sebeple yorum ki; yüreğiniz yetiyorsa kapın kaleminizi, açın defterinizi geçin karşıma ve birlikte yazalım’ ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.