VodafoneNumara Taşıma Kampanyaları

VodafoneNumara Taşıma Kampanyaları

Türkiye'de ki büyük GSM şirketlerinden olan Vodafone, her geçen gün hizmetlerini büyüterek ve Türkiye altyapısını geliştirerek ilerleme katetmektedir.

Türkiye'de ki büyük GSM şirketlerinden olan Vodafone, her geçen gün hizmetlerini büyüterek ve Türkiye altyapısını geliştirerek ilerleme katetmektedir. Bu gelişmelerin sonucunda GSM kullanıcıları da tercihlerini Vodafone'dan yana yapmaktadır. Vodafone'da kendi kullanıcılarına sunduğu kampanyaların dışında kendisine yeni katılan kullanıcılarına da çok avantajlı kampanyalar sunar.

Vodafone'nun kendi internet sitesinden de görebileceğiniz kampanyalar faturalı ve faturasız olmak üzere 2'ye ayrılır. Faturalı kampanyalar kapsamında normal bir Vodafone kullanıcısının kullandığı bazı tarifeleri yeni kullanıcı daha az bir paraya kullanabilir.

Yeni Red 5 Aile: Bu paket İçerisinde her yöne 1000 SMS her yöne 1000 DK ve 5 GB internet bulunur ve bu kampanya aylık 39 TL'dir.

İnternetin çok kullananların da düşünüldüğü Vodafone'da.

Yeni Red 10Aile: Bu paket içerisinde 10 GB internet her yöne 2000 DK ve her yöne 1000 SMS bulunur. Paket fiyatı ise aylık 49 TL'dir.

Ayrıca Yeni Red 10 Aile kampanyasına geçen bir kullanıcı, normal fiyatı 69 TL olan '' Yurt dışı arama + 3 ay Netflix hediye + Vodafone'lu ve sabit hatlarla sınırsız konuşma + Vodafone canlı TV +Güvenli net + Güvenli Depo + Digiturk Play ''içeren bu paketten ister ise 49 TL ye faydalanır.

Daha da fazla internet kullanıcıları için düşünülen bir başka kampanya;

Yeni Red 15 Aile: Bu paket içerisinde 15 GB internet, her yöne 1000 SMS ve her yöne 2000 dakika vardır. Bu paketin fiyatı ise aylık 65 TL'dir.

Bir başka Kampanya grubu olan İşini Bilen Esnaf Aile kategorisi de oldukça geniştir.

İşini Bilen Esnaf Aile M: Bu paket içerisinde her yöne 1000 SMS her yöne 1000 DK ve 5 GB internet mevcut. Paketin aylık fiyatı ise 32 TL'dir.

İşini Bilen Esnaf Aile L:Bu paket içerisinde her yöne 1000 SMS her yöne 1000 DK ve 7 GB internet mevcut. Paketin aylık fiyatı ise 37 TL'dir.

: Bu paket içerisinde her yöne 1000 SMS her yöne 750 DK ve 4 GB internet mevcut.

Paketin aylık fiyatı ise 28 TL'dir. Şuan Akıl Küpü Aile L kampanyasın da % 50 indirim vardır.

Akıl Küpü Midi: Bu paket içerisinde her yöne 1000 SMS her yöne 600 DK ve 1 GB internet mevcut. Paketin aylık kullanım fiyatı 25 TL'dir.

Hem yeni gelen kullanıcıların hem de kendi kullanıcıların faydalanabileceği kampanyalar da vardır.

Faturalı Esnek Midi: Bu paket içerisinde her yöne 1000 SMS her yöne 750 DK, 4 GB internet ve 2 GB gece interneti mevcuttur. Gece interneti akşam 9 ile sabah 9 arasında aktiftir. Bu kampanyanın fiyatı yeni gelen kullanıcılar için 29 TL'dir.

Faturalı Esnek Maksi: Bu paket içerisinde her yöne 1000 SMS her yöne 750 DK, 6 GB internet ve 3 GB gece interneti mevcuttur. Gece interneti akşam 9 ile sabah 9 arasında aktiftir. Bu kampanyanın fiyatı yeni gelen kullanıcılar için 35 TL'dir.

Bu kampanyaları ister internet sitesinden isterseniz normal şubelerden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Vodafone'a Numara Nasıl Taşınır?

Bütün bu kampanyalardan yararlanmak için numaranızı Vodafone'a taşımanız gerekmektedir. Bu işlemi internet sitesinden veya normal şubelerinden yapabilirsiniz. Kampanya ile ilgili sorularınız var ise online sitesinden canlı destek hattından 7/24 veya müşteri hizmetlerinden 0850 480 9 542 arayarak faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.