Uz ve Öge aileleri dünür oldu

Uz ve Öge aileleri dünür oldu

Haftasonu oldukça yoğun geçen düğün maratonunun bir halkasını da Uz ve Öge ailelerinin evlatlarının mürüvveti oluşturdu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimlerini devam ederken tanışan Sefa Öge ile Tuğba Uz'un Sivas'ta başlayan saadet yürüyüşü haftasonu Konya'da düzenlenen düğün merasiminin ardından mutlu sona ulaştı. Yozgat'ın Çekerek İlçesi sakinlerinden Kezban ve Ali Rıza Uz çiftinin kızları Tuğba, Konya'nın Ahırlı İlçesi'nin sevilen ailelerinden Ayşe ve Mehmet Öge'nin oğulları Sefa ile dualar eşliğinde hayatlarını birleştirirken aileleri de evlatlarının mürüvvetlerini görmenin gururunu yaşadı. Yozgat'ın yanı sıra Ahırlı ilçesinden gelen tüm misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edilirken ailelerini dostları da genç çiftleri yalnız bırakmadı. Akşam geç saatlere kadar devam eden düğün sohbetine katılan tüm misafirler ile yakından ilgilenen Uz ve Öge aileleri tek isteklerinin evlatlarının mutlulukları olduğunu ifade ederken, "Bizler yavrularımız  için elimizden gelen her imkanı kullandık. Rabbim inşallah mutluluklarını daim kılar ve yuvalarından mutluluğu eksik etmez" dedi.

Düğün merasiminin ardından Tuğba ve Sefa Öge çifti hem eğitimlerini devam etmek hem yeni yuvalarına kavuşmak için yine dualarla Sivas'a uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.