Üstgeçit Köprüsünün Yıkımı İçin Kapatılan Tem Otoyolu Normale Döndü

Üstgeçit Köprüsünün Yıkımı İçin Kapatılan Tem Otoyolu Normale Döndü

Yapımı süren Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş güzergâhı olan İzmit Körfez Köprüsü girişindeki eski üstgeçit köprülerini patlayıcı kullanılarak yıkma çalışmaları nedeniyle kapatılan TEM Otoyolu'nun Dilovası-Gebze...

Yapımı süren Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş güzergâhı olan İzmit Körfez Köprüsü girişindeki eski üstgeçit köprülerini patlayıcı kullanılarak yıkma çalışmaları nedeniyle kapatılan TEM Otoyolu'nun Dilovası-Gebze arası ulaşıma açıldı.

'Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi' kapsamında, O-4 Otoyolu Dilovası mevkiinde (Dilovası – Gebze arası) bulunan eski üstgeçit köprülerinin patlatma yöntemi ile yıkılması çalışmaları yapıldı. Söz konusu bu çalışmalar kapsamında, TEM O-4 Otoyolu trafiğe gidiş–geliş çift yönlü olarak, dün gece saat 22.00’dan bugün saat 12.00 arasında trafiğe kapatıldı. Bu saatler arasında TEM Otoyolu trafiği, Ankara-İstanbul istikametinde Dilovası gişelerinden D-100 karayoluna, İstanbul- Ankara yönünde ise Gebze gişelerinden D-100 karayoluna yönlendirildi. Yıkılan köprülerin enkaz temizleme çalışmalarının tamamlanmasıyla, TEM'in Dilovası-Gebze arası 14 saat sonra bugün saat 12.00'den itibaren ulaşıma açıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.