Turizm'de yarım asırlık tecrübe VAN DER ZE

Turizm'de yarım asırlık tecrübe VAN DER ZE

Dünyanın en köklü şirketlerinden olan ve Turizm sektöründe 1959 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan Vanderzee Turizm, Hac ve umre proğramlarının yanısıra uçak bileti, otel rezervasyonu, yurtiçi

Dünyanın en köklü şirketlerinden olan ve Turizm sektöründe 1959 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan Vanderzee Turizm, Hac ve umre proğramlarının yanısıra uçak bileti, otel rezervasyonu, yurtiçi ve yurtdışı turları, toplantı, eğitim ve kongre organizasyonları da düzenliyor.

Genel Merkezi Ankara'da olan ancak Konya ve Bursa'da da şubeleri ile hizmet veren hac organizasyonlarını başarıyla gerçekleştiren Vanderzee Turizm, Konya'dan direkt uçuşlarla düzenlediği umre proğramlarıyla da hizmet veriyor. 1 aylık Ramazan Umresi için 1175 Euro'dan başlayan fiyatlar belirleyen Vanderzee Turizm'de kayıtlar devam ediyor. Ramazan Umresinin 28 Temmuz Konya çıkışlı olduğunu söyleyen Vanderzee Turizm Konya Şubesi Müdürü Eyüp Kamil Gaysı, şube olarak hac ve umre organizasyonlarında yılların tecrübesi ile Konyalılara hizmet verdiklerini söyledi.
Alternatif tatilde öncü isim olduklarını söyleyen Şube Müdürü Eyüp Kamil Gaysı, alternatif turizm otelleri ve termal oteller ile Yurtiçi ve Yurtdışı tur organizasyonları yaptıklarını da hatırlattı. Özellikle 11, 18 ve 25 Temmuz'da 2 gece 3 gün olarak planlanan Beyrut Turu'nun olduğunu söyleyen Gaysı, bu tur için kayıtların sürdügünü belirtti. Doğu Karadeniz, Beyrut ve Bosna Turlarının ekonomik ücretlerle gerçekleştiğinin altını çizen Eyüp Kamil Gaysı, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur. Onun için tüm hizmetlerimizde öncelikle müşterilerimizin huzurunu ve rahatını hedefliyoruz. Çünkü müşterilerimizin yüzündeki tebessüm, kıvanç kaynağımızdır. Verdiğimiz hizmeti bu bilinçle gerçekleştiriyoruz. Hac ve umre organizasyonlarında yarım asırlık tecrübe ile 50'ye yakın başarı ödülü ve takdir belgesine sahibiz. Bu bize daha çok sorumluluk getiriyor. O nedenle başarılı organizasyonlara öncülük eden şirketimiz sektördeki çalışmalarını başarı ile sürdürmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum