Turan ailesinin acı günü

Turan ailesinin acı günü

Gazetemiz Muhasebe Müdürü Adem Turan'ın babası ve internet editörümüz Mesut Turan’ın dedesi Mehmet Ali Turan (85) vefat etti.

Merhaba Gazetesi Muhasebe Müdürü Adem Turan'ın babası ve internet editörü Mesut Turan’ın dedesi Mehmet Ali Turan (85) hayatını kaybetti. Beyin kanaması geçiren ve bir haftadır Konya’da tedavi gören Turan, vefat etti. Merhumun cenazesi dün Sarayönü'nde defnedildi. Turan ailesini bu acı gününde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Turan ailesine başsağlığı dileriz. 

img_7803.jpg

 

ALEMDAR'DAN TAZİYE MESAJI 
Merhaba Gazetesi Muhasebe Müdürü Adem Turan’ın babası ve Merhaba Gazetesi Muhabiri Mesut Turan’ın dedesi Mehmet Ali Turan’ın vefatı nedeniyle Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar bir başsağlığı mesajı yayınladı. Alemdar’ın mesajı şöyle: "Mehmet Ali Turan’ın bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini büyük üzüntüyle öğrendik. Beyin kanaması geçirdiği için tedavi altında bulunan Turan’ın ebedi aleme göç ettiği haberi hepimizi derinden üzmüştür. Merhum Mehmet Ali Turan’a Yüce Allah’tan rahmet, meslektaşlarımız Adem Turan ve Mesut Turan ile ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”
 
t2.jpg
 
EMRE ÖZGÜL - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum