Torku ile sünnetten kaçamadılar

Torku ile sünnetten kaçamadılar

Konya Şekerden Bizi biz yapan haller serisinin ilk filmi: Sünnet Düğünlü Torku Çikolata Reklamı çekildi

Ana faaliyet konusu kristal şeker üretimi dışında gıda sektöründe hızla büyüyen ve Türkiye’nin en büyük gıda üreticilerinden olan Konya Şeker, çikolata markası Torku için hazırladığı reklâm kampanyası ile gülümsetiyor.
Konya Şeker’in üretim hacmini artırdığını söyleyen Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, “Ülkemizdeki pancar şekerinin üretiminin yaklaşık dörtte birini tek başın gerçekleştiren ve bir çiftçi kuruluşu olan Konya Şeker, bir süre önce şekerin ham maddesi olarak kullanıldığı çikolata sektörüne girdi. Doğal, katkısız girdilerin yanı sıra sadece pancar şekerini kullanarak ürettiği çikolatalarla kısa sürede tüketicinin tercihi haline gelen Torku markası ile pazarda yer alan Konya Şeker, geçtiğimiz yıl çikolata sektöründe büyümeye karar verdi. Bu karar sonrası yeni üretim bantlarıyla donattığı çikolata, şekerli ve unlu mamuller, kek, bisküvi, gofret tesisi yatırımına başlayan Konya Şeker, üretim hacmini, çeşitlerini artırdığı ve üreticiden direkt olarak tüketiciye ulaştırdığı Torku Çikolataları için reklâm filmi çekti’ dedi.
BU REKLÂM BİZİ ANLATIYOR
Çekilen reklâm filmi hakkında da bilgi veren Recep Konuk, “Yeni reklâmının konseptini geleneklerimiz üzerine inşa eden Konya Şeker, ‘Bizi Biz Yapan Haller’ serisinin ilk reklâm filminde neşeli ve sıcak bir ton kullanarak, tüketiciye ‘Bizim hikâyelerimiz, bizim hallerimiz’ mesajının veriyor. Filmde sünnetten kaçan çocukların hikâyesi de tatlı bir sonla bitiyor. Torku Çikolata reklâmında sünnet salonundan maceralı bir yolculukla firar eden çocukları yaşça daha küçük, hınzır ve tatlı bir kız çocuğu elinde Torku Classic Çikolata ile karşılıyor. Bu tatlı kız çocuğunun elindeki çikolatanın lezzetinin peşine takılan sünnet çocuklarının maceralı yolculuğu farkına varmadan girdikleri salonda kapının kapanmasıyla sona eriyor. Filmin sonunda çocuklar toplu olarak sünnet düğününden ellerinde Torku Classic çikolatalarla görünüyor. Hayatın Torku ile her zaman tatlı olduğunu vurgulayan reklâm filminin çekimleri Marmara Üniversitesi Haydarpaşa kampusunde yapıldı” diye konuştu.
KENDİMİZİN YİYEMEYECEĞİ BİR ŞEY ÜRETMEYİZ
Pazar alanındaki satış oranlarının bu kadar büyük olmasındaki payı da açıklayan Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, “Konya Şeker olarak ana faaliyet konumuz şeker üretimi. Çumra’daki ülkemizin en modern çikolata üretim tesislerinde kendi ürettiğimiz pancar şekerini kullanarak Torku çikolatalarımızı üretiyoruz. Bizim birinci önceliğimiz tüketiciye saygıdır. Bu saygının sonucu tüketicinin sağlıklı, doğal ve katkısız ürünlerde buluşmasını sağlamaktır. Bizim ürettiğimiz çikolatalar da bu hassasiyetimizden asla taviz vermeden üretiliyor. Yani, sağlıklı bir ortamda, sağlıklı, doğal ve katkısız ürünler sunuyoruz. Ürünlerimizin hiçbiri GDO, alternatif tatlandırıcı ve trans yağ içermiyor. Biz, bizim insanımızın ne yediğini bilmeye hakkı olduğuna, çocuğuna yedirdiği çikolatadan emin olması gerektiğine inanıyoruz ve kendimizin, kendi çocuklarımızın, torunlarımızın önüne koyamayacağımız hiçbir şeyi üretemiyoruz. Her ürünümüz her üretimimiz bu hassasiyetle üretiliyor. Nitekim bu hassasiyeti ülkemiz insanın takdir ettiğini de pazardaki satışlarımızın katlanarak artmasından anlıyoruz” ifadelerini kullandı.
GÜCÜMÜZÜ BU TOPRAKLARDAN ALIYORUZ
 Tüketicinin damak zevkine uygun çikolatalar ürettiklerini söyleyen Recep Konuk, “Yüzde 100 pancar şekerinden üretilen Torku markalı çikolatalar kısa sürede tüketicinin beğenisini kazandı ve hızla satışlarını katlıyor. Gerek ürün sunumumuzdaki yenilikler gerek ürün çeşitliliğimiz ile pazardaki konumumuzu güçlendiriyoruz. Amacımız tüketicinin damak zevkine uygun çikolatalar üretmek. Sahiplendiğimiz marka imajını bu reklâm filmi ile ortaya koyduk. Biz bir üretici kuruluşuyuz. Bizim ortaklarımızın tamamı Anadolu’nun her tarafında, her coğrafi bölgesinde yer alan üreticiler. Yani bizim hamurumuz, bu toprakların değerlerinden, bu toprakların geleneklerinden oluşuyor. O nedenle, bize bizi biz yapan hallerin, bizim ülkemizin günlük hayatından karelerin bize çok yakıştığını düşünüyorum” diye konuştu. Neden reklâmda sünnet temasını kullandıklarını da söyleyen Konuk şunları ifade etti:“Bu ilk çikolata reklâm filmimizde hepimizin anıları arasında mutlak surette yer almış olan bir sünnet hikâyesi ile tüketicinin karşısına çıktık. Herkesin, her Türk ailesinin mutlaka bir sünnet anısı vardır. Bu reklâm filminin, o hatıraları hatırlatacağını ve tatlı bir tebessüm eşliğinde sünnet sohbetlerine vesile olacağını düşünüyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.