Temel Değerler'de mezuniyet coşkusu

Temel Değerler'de mezuniyet coşkusu

Temel Değerler Eğitim Kurumları Lisesi’nin ikinci mezunlarına mezuniyet belgeleri öğrenciler, veliler ve okul idarecilerinin katıldığı törenle verildi. Mezuniyet törenine ilgi yoğundu

Temel Değerler Lisesi’nin öncü düğün salonunda yapılan ikinci mezuniyet törenine Temel Değerler Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, Kurucu Müdür Ömer Cücük, Genel Müdür Ömer Bayram, Öğretmenlerden Süleyman Karagöz ve diğer öğretmenlerle, öğrenciler ve velilerle katıldı.  Mezuniyet törenin açılış konuşmasını yapan Temel Değerler Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, “Lisemizin ikinci mezuniyetinin töreninde birlikteyiz. Öğrencilerimiz YGS’nin birinci aşamasını başarıyla geçti. Eğitim hayatında sabrın ve başarının önemini hep anlattık. Bundan sonra da mezun olan öğrencilerimizin iyi yerlere gelmelerini bekliyoruz. Her zaman Temel Değerler ailesi olarak çocuklarımızın eğitiminde elimizden geleni yaparken, yanlarında da olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşaatı tamamlanmak üzere olan yeni kampus binamızda Anasınıfından, Ortaokulu, Sosyal ve Fen Lisesinden oluşan eğitim kurumlarımızla Konya’da eğitimin kalitesinin artmasına katkı vermeye devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Temel Değerler Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ömer Cücük de, “Bu yıl lisemizde ikinci mezuniyete vermenin hep birlikte mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ne ilk nede son mezuniyet olacaktır. Mezun olan öğrencilerimizin iyi yerlere gelmelerini bekliyoruz. Temel Değerler ailesi olarak öğrencilerimizin yanda olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimizi kutlarken, emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize de teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yolları hep açık olsun.” 

EĞİTİM HAYATIN BİR PARÇASI

Temel Değerler Genel Müdürü Ömer Bayram da, “Bu yıl Temel Değerler Lisesi olarak 120 öğrencimizi mezun ediyoruz. Çok mutluyuz. İnşallah mezun olan öğrencilerimiz istedikleri amaçlarına ulaşırlar. Üniversite eğitimlerinde de istedikleri bölümleri kazanır. Gelecekteki yaşamlarında da öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin başarılarında da emeği geçen öğretmenlerimize ve her zaman yanımızda olan velilerimize de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Temel Değerler Öğretmenlerinden Süleyman Karagöz de, “Bazı şeyler vardır ki hayatımızın ve yaşamımızın bir parçasıdır. Eğitim hayatı da bunlardan birisidir. Buradaki arkadaşlıklar ve dostluk unutulmaz. Sizlerden beklentimiz yapacağınız her işi ve mesleği severek yapmanızdır. Eğer sevgi olmazsa hiçbir şeyin anlamı da yoktur. Vatanına ve milletine bağlı gençler olarak ülkemize sahip çıkacaksınız. Biz sizleri çok sevdik ve unutmayacağız. Bundan sonraki yaşantınızda da başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu.    Mezun olan öğrenciler adına konuşan Umut Erdoğan Cengiz de, “Yoğun bir çalışma temposuyla, bize hedeflerimize ulaşma noktasında yol gösteren okulumuza, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz Konya’nın iyi okullarındandır. Bizlere bugüne kadar her türlü katkıyı yaptılar. Mezun olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra mezun olan öğrencilere mezuniyet pilavı ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.