Teknosa’da İşe Alımlar Artık ‘jet’ Gibi

Teknosa’da İşe Alımlar Artık ‘jet’ Gibi

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin yenilikçi şirketlerinden TeknoSA, iş başvuru sistemini dijitalleştirerek, sektöründe bir ilki daha gerçekleştiriyor. TeknoSA, mağaza içi pozisyonlar için iş başvur...

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin yenilikçi şirketlerinden TeknoSA, iş başvuru sistemini dijitalleştirerek, sektöründe bir ilki daha gerçekleştiriyor. TeknoSA, mağaza içi pozisyonlar için iş başvuru süreçlerini basit, kısa ve hızlı hale getiren ‘Jet Başvuru’ sistemi ile insan kaynaklarında inovatif bir yaklaşım ortaya koyacak.

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü şirketlerinden TeknoSA, ‘Jet Başvuru’ sistemi ile yenilikçi uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. QR kod veya ilgili link sayesinde hızlıca ulaşılabilen başvuru formları ile başvuru sürecini hızlandıran şirket, hem zamandan tasarruf sağlıyor, hem de teknoloji perakendeciliğine uygun bir işe alım konseptini sektöre kazandırıyor. Jet Başvuru sistemiyle adaylar, istedikleri her an, her yerde, cep telefonu, bilgisayar veya tablet gibi tüm cihazlarından iş başvurularını kolayca yapabilecekler.

YÜZ BİNLERCE KAĞITTAN TASARRUF SAĞLANACAK

Yeni uygulama sayesinde mağaza içi pozisyonlar için iş başvuruları istenilen her yerden yapılabilirken, işe alım süreci de tamamen dijitalleşmiş oluyor. Dijital olarak yapılan başvurular, direkt olarak TeknoSA’nın İnsan Kaynakları bölümüne iletiliyor. Sistem sayesinde iş süreçlerini hızlandıran TeknoSA, aynı zamanda yüz binlerce kağıdın israf olmasını önleyerek, çevreye de katkı sağlayacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.