Teknikerler Birliği Başkanı Emet Yılmaz oldu

Teknikerler Birliği Başkanı Emet Yılmaz oldu

Teknikerler Birliği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından Konya İl Başkanlığı görevine Emet Yılmaz getirildi.

Teknikerler Birliği Genel Merkezi Konya İl Başkanlığına seçilen Emet Yılmaz, aynı zamanda Ziraat Teknikeri olup, Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı’nda tarım danışmanı olarak görev yapıyor.

Teknikerler Birliği Konya İl Başkanı olarak göreve gelen Emet Yılmaz yaptığı açıklamada, “Genel başkanımızın ve genel merkez yönetim kurulumuzun bana bu görevi vermeleri beni fazlasıyla onurlu, mutlu ve gururlu kılmıştır. Bana verilen görevi en iyi şekilde ve layığı ile yerine getirmek amacıyla her türlü gayret ve çabayı göstereceğim. 73 yıldır ülkemizde yetiştirilen 160 farklı branştaki 3 milyon teknikerin sorunlarının çözümü, üretim ve tüketicilerin kaliteli ürün ve hizmet almalarının önündeki en büyük engelin kaldırılması için, öncelikli hedefimiz Türkiye Tekniker Odaları Birliğinin Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve Sayın Hükümet Üyelerimiz tarafından kurulmasıdır. Bu haklı mücadelede ilimizde bulunan tekniker dostlarımızın derneğimize üye olmalarını ve derneğimiz çatısı altında hep birlikte mücadele etmeye çağırıyorum. 21 Mayıs 2017 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan teknikerler birliği 8.Olağan Genel Kurulumuza tüm branşlardaki tekniker meslektaşlarımız ve tekniker dostlarımız davetlidir. Bu göreve gelmemde bana verdikleri tüm desteklerden dolayı Genel Başkanımız Sayın Ertan Kılıç’a, genel merkez yönetim kurulumuza ve tekniker dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.