Tatlısumak Şekerleme Şoray ile 15 ülkede

Tatlısumak Şekerleme Şoray ile 15 ülkede

Tatlısumak Şekerleme, 3. Organize Sanayii’nde 20 bin m2 alana kurduğu fabrikasıyla kaliteye büyük önem verirken, Şoray markalı Ürünlerini 15 ülkeye ihraç ediyor.

Tatlısumak Şekerleme Sanayi Genel Müdürü Fatih Tatlısumak, “1982 yılında TATLISUMAK markası ile elvan ve akide şekeri üretimi ile ticari hayatına başlayan firmamız zamanla kendini bu sektörde geliştirerek meyveli toffe, şokolet, bonbon ve mini bonbon sekerlerini üreterek ürün çeşitliliği ve kalitesi ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.
2001 yılında çikolata ve kokolin üretimine başlayan firmamız bu dalda Şoray Markasını ön plana çıkartmıştır. Bu gün 3.000 m2 kapalı alanda üretim yapan firmamız kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyip rekabeti yalnızca fiyat değil daha iyi ürün yapma yarışı olarak görmüştür.
Bir tatlı gülümseme sloganı ile firmamız insanların ağzını tatlandırarak yüzlerindeki tebessümü ortaya çıkartmaktan gurur duyacaktır.” şeklinde konuştu.
Genel Müdür Fatih Tatlısumak, markalı ürünleri Şoray ile yurtdışına ağırlık verdiklerini dile getirerek şu an 15 ülkeye ihracat yapar konuma geldiklerini vurguladı. Tatlısumak, 3. Organize Sanayii’nde yatırım yaptıklarını ve şu an 20 bin m2 açık, 5 bin m2 kapalı alana kurulacak fabrika inşaatının hızla devam ettiğini dile getirerek, “Yeni tesisimizle üretim kapasitemizi artırarak ürün portföyümüzü daha da geliştireceğiz. Bu sayede uluslar arası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum