Tarihi Nasip Konağı Mengüç Caddesi’nde açıldı

Tarihi Nasip Konağı Mengüç Caddesi’nde açıldı

Tarihi Nasip Konağı, Mengüç Caddesi’nde açıldı

Aziziye ve Beşyol’da 40 yıllık bir tecrübe ile çay ve kahve konusunda vatandaşların takdirini kazanan ‘Nasip’ çay evi artık Mengüç Caddesi’ndeki yeni şubesinde de hizmete devam edecek. Kahvaltı, kafe hizmetleri ve nargile hizmetinin bulunduğu mekan düzenlenen program ile açıldı. Programa çok sayıda davetli katılırken Tarihi Nasip Konağı ve Nasip Çay Evleri’nin sahipleri Cesim Arslan ve Süreyya Akbay, İşletmeci Metin Arslan, misafirlerin tebriklerini kabul etti.

img_1099.jpg

Burada konuşan Nasip Konağı ve Nasip Çay Evleri’nin sahibi Cesim Arslan, 3. şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Biz bu işi 40 yıldır yapıyoruz. Konyalılar ‘Nasip’ lezzetini Aziziye Camii yanında bulunan şubemizden öğrendi. adeta çay ve kahvede bağımlılık yaptık. İnsanlar bunalınca artır rahatlamak için ‘Nasip’e geliyor. Aynı kalite ve hizmet anlayışı ile Mengüç Caddesi’nde de vatandaşlarımızla buluşacağız” şeklinde konuştu.

TARİHİ DOKUYA UYGUN

“Tarihi Nasip Konağı” sahiplerinden Süreyya Akbay ise Konya’nın tarihini yansıtan bu güzel caddede tarihe ışık tutacak bir konağı açmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek 7-24 tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olduklarını söyledi. “Tarihi Nasip Konağı” işletmecilerinden Metin Arslan, ise Konya’da başladıkları közde çay lezzetini Türkiye geneline yayacaklarını belirterek şunları söyledi: “Konya’nın tarihi dokusuna ışık tutan bir sokakta Tarihi dokular eşliğinde Nasip Lezzetini tattırabilmek için 400 kişi kapasiteli bir mekânı Konya’ya kazandırdık. Ailelerin de faydalanabileceği bir mekan oluşturduk. Türkiye genelinde de ilk şubemizi İzmir’e taşıdık.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

img_1102.jpg

18676758_1515051685173182_153421964_o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.