Son dakika haberleri !

Son dakika haberleri !

Memleketimizde ve dünyada basın ve yayın organlarının önemi giderek artmaktadır.

Memleketimizde ve dünyada basın ve yayın organlarının önemi giderek artmaktadır. Özellikle son zamanlarda siyasal anlamdaki gelişmeler, insanları doğru haberi aramaya ve gerçek bilgiye ulaşmaya çalışmaya itiyor. Vaziyet haber sitesi ile bundan böyle en güncel olup bitenleri, ni ve gündemi yakından takip edebilirsiniz. Bilhassa sosyal medyanın habercilik tarafına kaymaya başlaması da dikkatleri çekmektedir. Bilhassa Twitter son zamanlarda adeta bir haber sitesi biçimine gelmiştir.

Teknolojinin gelişmesiyle beraber  bu günlerde gazete okuma, mecmua okuma, kitap okuma gibi eylemler yerini internet üzerinden online olarak okuma eylemine bırakmış durumdadır. Teknoloji denilen şey aslında; hayatımızı kolaylaştıran bir araç olarak da görülebilir. Sebebi ise teknolojinin en büyük gelişiminden ve en etkili ürünü olan internet kullanımının artmasıyla beraber kişiler gazete, dergi ve kitap sayfalarını bundan böyle internet üstünden kolaylıkla okuyabilmektedir. Özellikle ni okuyabilmektedir.

Bireyler bir haber sitesinde öncelikle haberlerin doğruluğuna ve taraflı olunup olunmadığına bakar. Bu sebepten dolayı çoğu haber sitesi doğru bilgiyi aktarmaya ve olabildiğince objektif bir tutum sergilemeye çalışırlar. Bunun sebebi ise insanlar o haber sitesine güvenlerinin kazandırılmasıdır. Şayet bir haber sitesi okuyucusuna itimat empoze ederse o haber sitesi amacına ulaşmıştır ve okuruyla buluşmuştur. Özetleyecek olursak özellikle ni almak için internet adeta bir biçilmiş kaftandır denilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.