Seyit Mehmet Buğa son yolculuğuna uğurlandı

Seyit Mehmet Buğa son yolculuğuna uğurlandı

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden İttifak Holding Kurucu Başkanı Seyit Mehmet Buğa, son yolculuğuna uğurlandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

65 yaşında, 6 çocuk babası olan merhum Buğa'nın ölümü yakınları ve sevenleri üzdü. Buğa'nın cenazesi Musalla Cami'inde öğle namazına  müteakip kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazını Seyit Mehmet Buğa’nın oğlu Mustafa Buğa kıldırdı. Cenazeye Konya Milletvekilleri, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Buğa ailesinin yakınları, dostları, sevenleri ve çok sayıda kişi katıldı. Merhaba Gazetesi olarak merhum Seyit Mehmet Buğa’ya Allah'tan rahmet, acılı ailesine de sabır niyaz ederiz.

SEYİT MEHMET BUĞA KİMDİR?

1952 yılında Konya’da dünyaya geldi. İlkokulu Akif Paşa’da, ortaokulu Konya İmam Hatip Ortaokulu’nda bitirdi. Mühendisliği arzu ettiği için 1 sene lise-fen koluna devam etti. Oradan aldığı diploma ile Konya Akademisi İnşaat Bölümü’nü okudu. Bir müddet Selamet Partisi’nde gençlik kolları başkanlığı yapan Buğa, İttifak’ın kurulmasına öncülük ederek 20 yılı aşkın bir süre İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlendi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum