SEO DEMEK KAZANÇ DEMEK - ALKAN SÜZEN

SEO DEMEK KAZANÇ DEMEK - ALKAN SÜZEN

İnternetten para kazanma yeni nesil pazarlama dünyasının olmazsa olmazı haline geldi. İnternetten para kazanmanın en doğal, maliyetsiz ve kalıcı yolu da tartışılmaz seo.

İnternetten para kazanma yeni nesil pazarlama dünyasının olmazsa olmazı haline geldi. İnternetten para kazanmanın en doğal, maliyetsiz ve kalıcı yolu da tartışılmaz seo.

Seo’ya altertenif düşüneceğimiz reklam çeşitleri anlık kazanç sağlasa da, ayırdığımız bütçe bitince kazanç hayallerimiz de suya düşüyor. Örneğin bir web sitesine X lira verip 1 hafta banner reklamı yayınlattığımız da, 1 hafta boyunca bannerimize hedeflediğimiz kitle tıklayıp sitemize gelebilir ve kazanç sağlayabiliriz fakat 1 hafta dolup reklam süremiz dolduğunda, bannerimiz yayından kalkacak ve yeni internet ziyaretçilerine ulaşabilir olmayacağız.

Kalıcı Kazanç İstiyorsanız Seo’dan İyisi Yok.

Popüler arama motorlarında yapılan aramalarda ilk sayfa başarısı elde ettiğimiz zaman arama hacmine göre markamızın web sitesine ziyaretçi çekebilir ve bu ziyaretçileri kazanca çevirebiliriz. Ürün aramaların da ziyaretçilerin önemli bir oranı marka odaklı arama yapmıyorsa ilk sayfanın tamamını inceliyor. Bu durum bize hedeflediğimiz kelimede ilk sayfa başarısı elde ettiysek kazanç sağlayacağımızı gösteriyor.

Kalıcı Seo Başarısını Nasıl Yakalarım?

Kalıcı seo başarısı ancak kalıcı ve doğru stratejilerle yakalanır. Site içi iyileştirme çalışmaları ön sıralara çıkmak için önemli bir kriterdir. Site içi çalışmaları öğrenmek istiyorsanız linkine tıklayıp SeoHoca  sitemizi takip edebilirsiniz.

Seo’da Başarı İçin Sadece Site İçi Çalışmalar Yeterli mi?

Arama hacminin çok fazla olmadığı kelimelerde site içi seo çalışmaları yeterli olacaktır. Rekabetin çok fazla olduğu kelimelerde site dışı çalışmalar da yapmanız gerekecektir. Site dışı çalışmalarınız da kaliteli sitelerden gibi linkler almanız gerekmektedir. Aldığınız bu linkler kaliteli paylaşım olan sitelerde olması popüler arama motorları tarafında önemlidir.

Eğer kaliteli bir seo hizmeti almak isterseniz danışmanlığını yaptığım OgooDigitalle iletişime girebilirsiniz. İletişim için linkine tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.

 

Seo ile kalıcı kazançlar kazanmanız dileklerimle,

Alkan Süzen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.