Selçukluda hayatınızı taçlandırın!

Selçukluda hayatınızı taçlandırın!

Konut sektöründe önemli işlere imza atan Adem Bulut İnşaat, Büyükşehir Belediyesi Otobüs terminaline 100 metre mesafede başlayacağı 88 dairelik Bulut Royal projesi ile bölgedeki konut anlayışını deği

Türkiye’de hızla gelişen inşaat sektörü Konya’da da kendisini kanıtlamış firmalarla yükselmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde yaptığı farklı projelerle adından sıkça söz ettiren Adem Bulut İnşaat bütünüyle ‘yaşam merkezli’ yeni bir projeyi müşterilerinin beğenisine sunuyor.
Bulut Royal projesiyle ilgili olarak görüşlerini aldığımız firma Genel Müdürü Adem Bulut, “ 88 daireden oluşturacağımız projemizle şehrimize modern bir mimari bina kazandırmış olacağız. Mevcut sistemdeki yap-sat binaların standart olarak çok üzerinde bir yer yapıyoruz. Zaten projemizi inceleyen müşterilerimiz mutlaka bunu fark edecektir. Açık ve kapalı otoparklar, panoramik asansör, güvenlik, oval havuz, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, TV ünitesi, jakuzi, fitness merkezi şuan için aklıma gelen Bulut Royal özelliklerinden sadece bir kaçı. Biz özellikle iç piyasada ses getirecek bu proje ile şirketimize yeni bir ivme kazandırmayı düşünüyoruz. İnşallah da bunda muvaffak olacağız.
Proje toplamda 6573 m² gibi geniş bir alanda inşa edilecek. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki ay projemizin temelini atacağız.” dedi.
Proje isminin ortak bir kararla çıktığının altını çizen Bulut, sözlerini şöyle tamamladı, “Biz bir çok firma tarafından projelerine verdiği isimler dahi taklit edilen bir firmayız, biliyoruz ki takip ediliyoruz. Sektörde öncü işler yapıyoruz. Bulut Royal bu anlamda sektöre yeni bir heyecan katacak. İnşallah böylesi donanımlı bir projeyi alnımızın akıyla en kısa süre tamamlamayıp sahiplerini mutlu etmeyi istiyoruz”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.