Selçuklu yarı finalde

Selçuklu yarı finalde

Basketbol Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Play-Off çeyrek final serisinin 3. maçında sahasında Bandırma Kırmızı'yı 88-65 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

 

Mavi-beyazlı ekip ilk karşılaşmayı 95-65 kazanmıştı. Selçuklu Belediyespor ikinci maça bu avantaj ile çıkmasına rağmen rakibine 82-72 yenildi. 3. maçta ev sahibi olma avantajını iyi kullanan Selçuklu Belediyespor bir üst tura yükseldi.

Selçuklu Belediyespor maça kötü başlamasına rağmen ilk çeyreğin sonlarına doğru skor üstünlüğünü eline aldı ve 1. periyodu 24-15 önde tamamladı. Ikinci çeyreğe de iyi başlayan ev sahibi Selçuklu Belediyespor skoru 32-17 getirerek farkı açtı. Mavi beyazlı ekip iyi oyununu ikinci çeyreğin son 3 dakisasına da taşıyarak farkı 20 sayıya kadar açtı 41-21. Selçuklu Belediyespor kalan dakikalarda farkın kapanmasına izin vermedi ve devre arasına 51-35 önde girdi.

Konuk ekip Bandırma Kırmızı 3. periyota iyi başladı ve farkı 10 sayıya kadar indirmeyi başardı 55-45. Ancak Selçuklu Belediyespor dış atışlardaki başarısıyla farkı tekrar açmayı başardı. Mavi-beyazlı ekip Pilepic ve Daniels'ın 3'lükleri bu çeyreği de 71-56 önde tamamladı. Son periyotta konuk farkı kapatmaya çalışsada Selçuklu Belediyespor buna izin vermedi. Mavi-beyazlı ekip hücumda başarılı bir performans ortaya koyarak maçı 88-65 kazandı.

Selçuklu Belediyespor'un yarı finaldeki rakibi ise İstanbul Beylikdüzü'nü 103-75 yenen Afyon Belediyespor oldu. Play-Off yarı final ilk maçı pazartesi günü deplasmanda oynayacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.