Seat Leon yenilendi!

Seat Leon yenilendi!

Seat'ın kompakt hatchback temsilcisi Leon makyajlandı.

Kendi sınıfının önemli modellerinden Seat Leon makyaj operasyonundan geçti. Markanın Tasarım Direktörü Alejandro Mesonero Romanos, operasyondaki asıl hedef; aracın ön, arka ve yan kısımlarını aynı ahenk içinde tasarlamak. Bu sebeple tasarımda büyük değişiklikler yerine küçük dokunuşlar yapılmak istenilmiş. 

Leon'da artık daha geniş bir ön ızgara kullanılıyor. 40 mm daha geniş olan ön ızgara motorun daha fazla hava almasını ve tasarımda sportifliği arttırıyor.

DONANIM ZENGİNLİĞİ

İç mekanda ise multimedya sisteminin yeni bir ekrana kavustuğu görülüyor. 8 inç büyüklüğündeki ekrandan kabin içi LED ambiyans aydınlatmaları da yönetilebiliyor. Otomobilin elektronik donanımları da zenginleştirildi. 

Trafik Yoğunluğu Asistanı, otomobilin hızını 60 km/s hıza kadar otomatik olarak ayarlayabiliyor. Ayrıca adaptif hız sabitleyicinin yanında, yatay ve dikey olarak park edebilen geliştirilmiş park asistanı da makyajla gelen yeniliklerden.

Donanımlar arasına eklenen Xcellence'da koltuk döşemelerinde alkantara ve deri gibi kalite hissi yüksek malzemeler tercih edilebilecek ve iç mekanda çok renkli ambiyans aydınlatması sunulacak.

YENİ MOTORLAR

Gelelim heyecan uyandıran asıl yeniliklere. Artık Seat Leon ile her ikisi de 113 HP güç üreten 1.0 TSI ve 1.6 TDI motorlar alınabilecek.

Cupra versiyonunun da aynı şekilde makyaj operasyonundan geçeceği ama farklı sürprizlerle karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.