Sarıoğlu, 5 yılda başarılı projelere imza attı

Sarıoğlu, 5 yılda başarılı projelere imza attı

ECA, Baymak gibi ünlü markaların bayiliklerinin yanı sıra profesyonel ekipleriyle de hizmet veren Mustafa Sarıoğlu Isı Merkezi, kaliteli ürün ve hatasız işçilik mantığıyla hizmet veriyor.

30 yılı aşkındır inşaat ve emlak sektöründe faliyet gösteren Mustafa Sarıoğlu'nun oğulları İbrahim ve Ali Sarıoğlu kardeşlerin sahibi olduğu Mustafa Sarıoğlu Isı Merkezi'nin, doğalgaz sektöründe 5 yıllık bir firma olmasına rağmen Konya’da bir çok projeye imza attıklarını söyleyen Sarıoğlu kardeşler, “Bu 5 yılda doğalgazın yaygınlaşması ile ilgili geniş kapsamlı çalışmalarımız oldu bir çok işyeri ve meskenin doğalgaz dönüşümünü gerçekleştirdik, müşterilerimizin alım gücünü de düşünerek kampanyalar düzenleyerek cazip fiyat ve taksitli ödeme seçenekleri sunuyoruz” dediler.
Bünyesinde ECA, Baymak gibi ünlü markaların bayiliklerinin yanı sıra profesyonel ekipleriyle de hizmet veren Mustafa Sarıoğlu Isı Merkezi kaliteli ürün ve hatasız işçilik mantığıyla hizmet veriyor.
Şirket müdürü İbrahim Sarıoğlu firmaları hakkında bilgi verdi. “Mustafa Sarıoğlu Isı Merkezi 02.01.2006 yılında resmi olarak kurulmuş 3 ortaklı bir aile şirketidir. Firma olarak faaliyet alanımız ısıtma soğutma ve havalandırma tesisatı üzerine geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Firma olarak kurulduğumuz günden beri değişmeyecek ve ödün verilmeyecek olan önemli idealler üzerine çalışmaktadır. Bunlar kaliteli malzeme ve 1.sınıf işçiliğin birleşiminden oluşan kusursuz tesisat ve sınırsız müşteri memnuniyetidir. Firmamızın kurucusu aynı zamanda en büyük destekçimiz ve en büyük servetimiz olan babamız Mustafa Sarıoğlu'dur. Kendisinin emlak sektörü ve iş hayatındaki 35 yıllık tecrübesi ticaret ve esnaflık kültüründen bize yansıyan ışığıyla sağlam ve güvenilir adımlarla her geçen yıl büyüme gösteren ve sektöründe ciddi işler başaran başarmaya da devam edecek olan bir yapımız mevcuttur. Firmanın İdari Mali İşlerden sorumlu müdürü olarak İbrahim Sarıoğlu işlerin taahhüt aşamasından sorumlu olan ve aynı zamanda ustalığını yapan Ali Sarıoğlu diğer ortağıdır. Bugüne kadar 3 bine yakın müşteri portföyüyle sektörümüzde kendimizden ciddi anlamda söz ettirdik. Yaptığımız cazip ve ses getiren kampanyalarla kaliteli malzeme ve 1.sınıf işçiliğin kusursuz tesisatın mutluluğu ve rahatlığıyla müşterilerimizin de daima yanında olduk. Bunun yanında fabrika doğalgaz tesisatları, radyal ısıtma sistemleri, yüzme havuzu, güneş enerjisi satışı ve otomatik bahçe sulama sistemleriyle de müşterilerimize hizmet sunmaktayız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.