Pompalı tüfekle okul basma tehdidi!

Pompalı tüfekle okul basma tehdidi!

3. Sınıfa giden bir öğrencinin babası sınıf öğretmenini ve öğrencileri tehdit ederek, “Pompalı tüfek ile okulu basacağım. Öğretmeni ve oğlumun sınıf arkadaşlarını öldüreceğim” diyerek, okulun huzurunu kaçırdı.

Boşanma aşamasında olan ve ailevi sıkıntılar yaşayan  A.S isimli bir şahıs, oğlunun eğitim gördüğü 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu’nda terör estirmek istedi. Oğlunun sınıf öğretmenini, okul müdürünü ve sınıf arkadaşlarını ölümle tehdit eden A.S oğlundan uzaklaştırma kararı almasını da bahane ederek okulu pompalı tüfekle basacağını, öğrencilerin kanını akıtacağını söyledi. Tehlikeli şahıs, öğretmenle yaptığı telefon görüşmesinde “O okulda çok kan akıtacağım. Çocukların ölüsünü görmek istiyorum ve o okul benden korksun bundan. Sonra iyi şeyler olmayacak” dedi.

img_8911-001.jpg

2 GÜNDÜR DERS İŞLENMİYOR

Okul yönetimi, öğretmenin ve öğrencilerin tehditlerden zarar görmemesi için 2 gün derse ara verdi. Veliler, Öğrencilerin psikolojisinin bozulduğunu ve sürekli camda sınıf arkadaşlarının babasının gelip kendilerini öldüreceğini beklediklerini ifade etti. Ayrıca veliler okulun önünde çocuklarının zarar görmemesi için nöbet bekliyor.

img_8894.jpg

Ayrıca Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, yaşanan olayın üzerine okul önünde bir açıklama yaparak ‘Kimse okul önüne gelip de pompalı tüfekle gelip öğretmen ve öğrencileri öldüremez. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Velilerimiz ve okul yönetimi korkmasın. Biz sendika olarak hepsinin arkasındayız” dedi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum