Parkur Cimnastik Milli Takımı uluslararası yarışmalarda ilk madalyasını kazanmanın peşinde

Parkur Cimnastik Milli Takımı uluslararası yarışmalarda ilk madalyasını kazanmanın peşinde

Parkur Cimnastik Milli Takımı, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda ilk madalyasını kazanmak için yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Dört yıl önce yeni bir branş olarak Türkiye Cimnastik Federasyonuna dahil edilen ve milli takımı oluşturulan parkurda ay-yıldızlı ekip, süreç içerisinde katıldığı uluslararası yarışmalarda finalleri kıl payı kaçırdı.

Şanssızlığını kırmak isteyen Parkur Cimnastik Milli Takımı, Sofya'da 8-10 Eylül'de düzenlenecek Dünya Kupası'nda başarı elde etmek için Mersin'de kampa girdi.

Milliler, 6 erkek, 4 kadın sporcuyla Mersin Cimnastik Salonu'nda antrenörler Hakan Akdoğan, Mustafa Karaca ve Can Doğukan Bul yönetiminde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Ay-yıldızlılar, yeni branş olmalarına rağmen uluslararası yarışmalarda ilk madalyalarını alarak Türkiye'ye başarı getirmek istiyor.

Milli takım antrenörü Hakan Akdoğan, AA muhabirine, parkur branşını geliştirmek ve başarı kazanmak için yoğun bir şekilde çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Branşın Türkiye'de yayılması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Akdoğan, bir taraftan da uluslararası şampiyonalarda başarı hedeflediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.