Pano Üretiminde Yüksek Kapasite Özolgun Elektrik’te

Pano Üretiminde Yüksek Kapasite Özolgun Elektrik’te

Her türlü elektrik panoları ve network kabinleri imalatında büyük başarılara imza atan Özolgun Elektrik, teknoloji kullanımı ve üretim standardıyla Konya’nın yanı sıra Türkiye’nin birçok bölgesinde sektörün aranan firmalarından biri haline gel

1980 yılında kurulan firmalarının 2005 yılına kadar taahhüt ve malzeme satışı gerçekleştirdiğini söyleyen Özolgun Elektrik Genel Müdürü Fatih Olgun, 2005 yılından itibaren Büsan Sanayi Sitesi’ndeki fabrikalarında elektrik pano üretimi, elektro montaj üretimleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Özolgun Elektrik olarak şalt malzeme satışı ve bayiliği de yapmaktayız” dedi.
Konya’da özellikle elektrik panoları konusunda hem üretim hem teknik donanım açısından en yüksek kapasitenin kendilerinde olduğunun altını çizen Fatih Olgun, “Üretim tesislerimizde elektrik panolarının yanı sıra motor kontrol panoları, alçak gerilim dağıtım panoları, elektrik sayaç panolarının komple elektro montajlı üretimini yapıyoruz. Özolgun Elektrik olarak hem üretim hem de teknik donanım açısından Konya’mızda en yüksek kapasiteye sahip tek firma biziz” diye konuştu. Elektrik pano üretiminin yanı sıra üretim kalemine network kabinlerini de dâhil ettiklerini hatırlatan Olgun, “2009 yılında network kabinleri üretimine de başladık. Çeşitli ebatlarda network kabinleri üretebiliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.