Örnek bir belde olmanın çabasındayız

Örnek bir belde olmanın çabasındayız

Alanözü Belediye Başkanı Durmuş Ali Küçükkara, vatandaşımızın yaşlısıyla genciyle öz geçmişimizi ve kültürünü bilerek bulunduğu yer ve mevkisi ne olursa olsun kendi benliğini unutmamalı, gençlerimizi ve çocuklarımızı eğitimli şuurlu devlete ve millete yar

Siyasi görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun birlik ve beraberlikten ayrılmayıp bölgemizde örnek bir belde yaşantısı gösterilmelidir.
Göreve geldiğimiz 17 ay içerisinde, Kur’an Kursu’nun iç ve dış tamirat işleri, belediye lojmanlarında garaj ve tandır evi yapılması, çocukların oyun oynamaları için çocuk parkı gibi hizmetleri yerine getirdik. Mezarlıkların içlerinin temizlenmesi beldemizin kenarından geçen derenin içinin ve kenarlarının temizlenmesini yaptık. Bunların yanı sıra Alanözü -Karaman Yolu’nun genişletilmesi ve tadilatı yaptırıldı. Beldemizde yarım kalan kilitli taş döşeme işleri tamamlandı.
Bundan sonraki hedeflerimiz ise şunlar, Beldemizdeki bitirilen kanalizasyonun atık suyu için arıtma tesisi ve soğuk hava deposu yapımı. Bir adet sağlık ocağı yapımı var. Bizim en büyük hayalimiz ise yangılı deresinin üzerine yapılması onaylanan baraj yapımı projesinin ihalesinin yapılması. Ayrıca Karşıyaka mevkiinde bulunan tepenin güzelleştirilmesi, üst tepeyi halkın kullanımı, mesire alanı ve etrafının yeşillendirilmesi, badem, ceviz gibi ağaçların dikilmesi için Çevre Orman Bakanlığına projemizi sunduk. Bu projeninde gerçekleştirilmesi için gayret içerindeyiz.  Beldemizin nüfusu düşük olduğundan devletten gelen aylık paylarımız azdır. Buna rağmen kendi imkanlarımız dahilinde halkımıza en güzel şekilde hizmet götürme çabasındayız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.