Önemli başarıya imza atacağız

Önemli başarıya imza atacağız

Saadet Partisi ‘Seçime Hazırlık İlçe Başkanları Birinci Grup Toplantısı’ gerçekleştirildi…

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Kazanacağınıza inanın, oy artırmak için değil, kazanmak için çalışın. İşte o zaman başarı elde edilir. Bunun için de öncelikle kazanacak adayı bulmanız gerekir. Bulacağınız isim itibarı olan, milletin derdi ile dertlenen, insanların hakkını sonuna kadar savunacak özellikleri taşıyan birisi olmalıdır. Ayrıca hanım adaylar da görmek istiyoruz. Çünkü toplumun yarısı hanımlardan oluşuyor. Biz bunu görmezden gelemeyiz.” 

BÜYÜK HAMLELERE ZEMİN HAZIRLIYORUZ

Önümüzdeki seçimlerde Saadet Partisi’nin önemli başarılara imza atacağını kaydederek konuşmasına başlayan Karamollaoğlu, “Önümüzdeki seçim çok ama çok önemli bir seçim. Genel seçim değil, iktidar değişmeyecek ama biz bu seçimleri iktidarın değişmesi için ilk adım olarak görüyoruz. Yaptığımız bu toplantılar da mahalli seçimlerde yapacağımız büyük hamlelerin oluşmasına zemin hazırlayacak ve bizi iktidara taşıyacaktır” dedi.

HER ALANDA KRiZ VAR

Ülkenin hatalı politikalar uygulayan yöneticiler nedeni ile adeta uçuruma götürüldüğüne dikkat çeken Karamollaoğlu, “Yapılan hatalar nedeni ile sadece ekonomide değil; yönetimde, adalette ve ahlaki değerlerde büyük krizler ve erozyonlar yaşanıyor. Hatalarını görmeyip, kendilerine bunu söyleyenlere hain yaftası ile karşılık veren bir zihniyet var olduğu sürece de bu krizlerin içinden çıkılmaz” diye konuştu.

ÇARŞIYA PAZARA ÇIKIN

Ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, iktidar tarafından ekonomik kriz olmadığı yönündeki açıklamaları hatırlatarak, “Ülke ekonomik krizden kan ağlarken çıkıp ‘kriz yok, bunlar bize karşı oynanan oyunlar’ diyorlar. Bir çarşıya pazara çıkın da görün. Ama anladığımız ve gördüğümüz kadarı ile kriz çarşı pazarda var ama sarayda yok” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi ‘Seçime Hazırlık İlçe Başkanları Birinci Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Birinci grup olarak yaklaşık üç yüz ilçe başkanının katıldığı toplantıda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, başkanlara hitap etti. Önümüzdeki seçimlerde Saadet Partisi’nin önemli başarılara imza atacağını kaydederek konuşmasına başlayan Karamollaoğlu, “Önümüzdeki seçim çok ama çok önemli bir seçim. Genel seçim değil, iktidar değişmeyecek ama biz bu seçimleri iktidarın değişmesi için ilk adım olarak görüyoruz. Yaptığımız bu toplantılar da mahalli seçimlerde yapacağımız büyük hamlelerin oluşmasına zemin hazırlayacak ve bizi iktidara taşıyacaktır” dedi.

RÜŞVET BENİMSENDİ ARTIK

Divan edebiyatının önemli isimlerinden Fuzuli’nin, “Selam verdik, rüşvet değil diye almadılar” dizesine atıfta bulunarak yerel yönetimlerde dönen rüşvet çarklarına dikkat çeken Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Milli Görüş belediyeciliği döneminde biz ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ sözünü belediyenin girişine yazdırdık. Şimdi ise girişe yazdırmadılar daha ama ‘Rüşvet alan da veren de memnundur’ anlayışını kendi içlerinde benimsemiş durumdalar.

BİLİNDİK VAATLER İLE GİTMEYECEĞİZ

Yerel seçimlerde halka bilindik vaatlerde bulunmayacaklarını belirten Karamollaoğlu, “Yolsuzluğa, israfa, rüşvete geçit vermeyeceğiz. Liyakati savunacağız. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Şehirlerimizi kimliğine, tarihine uygun hale getireceğiz. Halka bunlarla gideceğiz.”

SEÇİMİ KAZANACAK ADAYI BULUN

İlçe başkanlarına seçimlerde izleyecekleri yol ile ilgili de tavsiyelerde bulunan Karamollaoğlu, “Kazanacağınıza inanın, oy artırmak için değil kazanmak için çalışın. İşte o zaman başarı elde edilir. Bunun için de öncelikle kazanacak adayı bulmanız gerekir. Bulacağınız isim itibarı olan, milletin derdi ile dertlenen, insanların hakkını sonuna kadar savunacak özellikleri bir arada olmalıdır. Ayrıca hanım adaylar da görmek istiyoruz. Çünkü toplumun yarısı hanımlardan oluşuyor. Biz bunu görmezden gelemeyiz.” dedi.

KOLTUK, KİMİLERİNİN HOŞUNA GİDİYOR

Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken yine gündeme gelen AK Parti’de üç dönem kuralı ile ilgili gelen soruyu esprili bir dille yanıtlayan Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Eğer bir kişi halkın teveccühünü almış ise yeri geldiği zaman üç dönemden de fazla kalabilir. Ama halkın teveccühü olmalı yoksa iktidar zorlamasıyla olmaz. Ayrıca üç dönem de uzun bir dönem. Ben bir koltukta 15 yıl otursam sıkılırım. Ama demek ki kimilerinin hoşuna gidiyor.”

NASIL İZAH EDECEKLER?

suudi Arabistan’dan ‘Kaşıkçı’ için yapılan açıklamayı da değerlendiren Karamollaoğlu, “Öncelikle bir iddiayı doğruladılar. Şimdi asıl soru bunu nasıl izah edecekleri ile ilgili. Bu tür bir olayın üstünü örtmeye çalışsalar da bunda başarılı olamazlar” şeklinde konuştu.

BİR ÇARŞIYA PAZARA ÇIKIN

Ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, iktidar tarafından ekonomik kriz olmadığı yönündeki açıklamaları hatırlatarak, “Ülke ekonomik krizden kan ağlarken çıkıp ‘kriz yok, bunlar bize karşı oynanan oyunlar’ diyorlar. Bir çarşıya pazara çıkın da görün. Ama anladığımız ve gördüğümüz kadarı ile kriz çarşı pazarda var ama sarayda yok.” ifadelerini kullandı.

HER ALANDA KRİZ VAR

Ülkenin hatalı politikaları uygulayan yöneticiler nedeni ile adeta uçuruma götürüldüğüne dikkat çeken Karamollaoğlu, “Yapılan hatalar nedeni ile sadece ekonomide değil. Yönetimde, adalette ve ahlaki değerlerde büyük krizler ve erozyonlar yaşanıyor. Hatalarını görmeyip, kendilerine bunu söyleyenlere de hain yaftası ile karşılık veren bir zihniyet var olduğu sürece de bu krizlerin içinden çıkılmaz.” diye konuştu.

KARAR BENİ ŞAŞIRTTI

Toplantı sonrası gazetecilerden gelen Danıştay 8. Dairesi’nin, ilköğretim okullarında uygulanan Öğrenci Andı’nı kaldıran yönetmelik hükmünü iptal eden kararına ilişkin soruyu yanıtlayan Karamollaoğlu, “Danıştay’ın kararı ve kararı almadaki uygulaması beni şaşırttı. O yüzden bekleyip göreceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.