Ömer Korkmaz: Zor dönemi birlikte atlatacağız

Ömer Korkmaz: Zor dönemi birlikte atlatacağız

Konyaspor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonrası başkanlık görevine Ömer Korkmaz seçildi. Başkan Korkmaz genel kurulda yaptığı açıklamada, camianın birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade etti.

“ZOR DÖNEMİ HEP BERABER ATLATACAĞIZ”
Yeni başkan Ömer Korkmaz olağanüstü kongrede yaptığı konuşmada, genel kurula gelerek destek veren herkese teşekkür ederek, "Bugün buraya gelip desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kuruluş sonucu şahsıma verilen Konyaspor başkanlığı görevi için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geride bırakacağımız bu tarihi gün kulübümüze camiamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi bu bir bayrak yarışı. Bayrağı devraldığımız Fatih Gökçen başkanımızdan birlikte çalıştığımız yönetici arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Konyaspor zor bir dönemden geçiyor. Camia olarak yaşadığımız her durum aslında bizlere iyi bir tecrübe oldu. Yine camia olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Herkesi kucaklayan bir yaklaşımla zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Yeni yönetim kurulu olarak ilk amacımız Konyaspor'u bugün geçtiği zorlu süreçten çıkarmaktır. Gayretimiz, çalışmalarımız gece gündüz demeden bu minvalde de sürecektir.
"BİR BÜTÜN OLACAĞIZ"
Altını çizerek ifade etmek istiyorum; çözeceğimiz her bir sorunun birlikte hareket ederek defedeceğiz. Taraftarımız, basınımız ve tüm bu Konya camiası bir bütün olarak yeniden özlenen günlere döneceğimize inanıyoruz. Ayrıca sorunları bertaraf etme noktasında Konyaspor Yönetim Kurulumuzun yalnız kalmayacağını ve şehrimizin her kesiminden maddi manevi gereken destek göreceğine inanıyoruz. Konyaspor'umuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte çıktığımız her bir arkadaşımız zorlu ve meşakkatli bir yola çıktığımızın bilincindedir. Biz bu yola baş koyduk. Gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Birbirimize sırtımızı yaslayacağımız bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu ortamda kulübümüz için elini taşın altına koyan herkes bizim için çok değerlidir. Birlikte hareket etmenin niyetiyle Konyaspor'umuzun başarısı için ter dökeceğiz" şeklinde konuştu.
FEDERASYONDAN KORKMAZ’A TEBRİK
Tümosan Konyaspor Kulübü'nün bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz'ı ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.