CHP’den Eğitim-İş'e hayırlı olsun ziyareti

CHP’den Eğitim-İş'e hayırlı olsun ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-İş Konya Şube Başkanlığı'na seçilen Mehmet Emin Karakurt’a ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-İş Konya Şube Başkanlığı'na seçilen Mehmet Emin Karakurt’a ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Mehmet Ali Ünal, Mehmet Emin Karakurt’a yeni görevinde başarı dileyerek, “Ülkemize sahip çıkarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bunun yanında ortak akılla hareket ederek cumhuriyetimiz ve değerlerine sahip çıkarak korumak hepimizin görevimiz olmalıdır. İçinde bulunduğumuz süreçte başka da çare yoktur. Her zamankinden daha çok ulusal değerlerimizi sahiplenme zamanıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal'in izinde Türkiye Cumhuriyetini gençlerimize emanet etmeliyiz. Onun içinde gençlerimizin ulusal değerlerimize ve cumhuriyetime sahip çıkacak gençler olarak yetiştirmekte öğretmenlerimizin görevidir. Yeni görevinizde başarılar dilerken, eğitimin ve sizlerin sorunlarının her zaman takipçisi olduk. Elimizden geleni de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Emin Karakart da CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını kaydederek, “Eğitim-İş olarak bugüne kadar kuruluş felsefemiz gereği çağdaş, demokratik ve laik eğitimden taviz vermedik. Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte cumhuriyetimiz ve değerlerine sahip çıkmasını çocuklarımıza anlatmaya devam ederken, birlik ve beraberliğimizi korumaya da devam edeceğiz. Her zaman eğitimin ve meslektaşlarımızın sorunlarının takipçisi olduğunuzdan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.