Neslihan Yıldırım başkanlığa seçildi

Neslihan Yıldırım başkanlığa seçildi

AK Parti Karatay Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Karatay Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Milletvekillerinden İlhan Yerlikaya, Ayşe Türkmenoğlu, Gülay Samancı, MKYK Üyesi Özlem Hasibe Çepni, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan Adayı Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Karatay İlçe Teşkilat mensupları ve birçok meclis üyesi katıldı.

Kongrede açılış yapan Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, "Karatay’ın birinciliğini kimselere kaptırmadık, bu bir ekip işi ve biz bu davamız için çalıştık. Bu bir bayrak yarışıdır ve bende bayrağı yeni Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım'a devrediyorum hayırlı olsun" dedi.

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, "Aralık ayında il ve ilçe kongrelerini büyük bir coşku ve heyecanla geçirdik. Bugün burada tüm çalışmalarda en önde yer alan teşkilatımızın bel kemiği olan kadın kollarımızın kongresindeyiz. Her zaman, ellerinde broşürlerle, sokaklarda semt pazarlarında evleri ve işyerlerini tek tek gezen ama hiçbir zaman yorulduk demeyen davamız ve sevdamız ak parti diyerek sıcak ve soğuk, yağmur ve çamur demeden yolları aşındıran kadınlarımızın kongresidir" diye konuştu. Yeni adayların tanıtımı ve oylama bölümü ile kongre sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.