MHP’den Veli Karademir hakkında suç duyurusu

MHP’den Veli Karademir hakkında suç duyurusu

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, DSP Konya İl Başkanı Veli Karademir’in bir televizyon programında Devlet Bahçeli hakkında ağır itham, iftira ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle savcılığında müracaatta bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Demokratik Sol Parti (DSP) Konya İl Başkanı Veli Karademir'i MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli hakkında ağır itham, iftira ve hakaretlerde bulunduğunu iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı’na müracaatta bulundu.

GEREKÇELER KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, “Artık adını bile hatırlamakta zorlandığımız bir partinin, il başkanı unvanı ile konuşan kişinin, gerekçelerinin derinlerde olduğunu düşündüğüm sözleri ve saldırgan tutumu hiç bir aklıselim siyasetçi ve Türk Milletinin hiç bir ferdi tarafından kabul edilebilir değildir” dedi.

ADALETE GÜVENİYORUM

Hukuki süreçte adalete güvendiğini ifade eden Çipan şunları söyledi: “Kendisinin gizli saklı bilgilere sahip olduğu, birçok şey bilip açıklayamayacağı ifadeleriyle kendisine imaj çizen Veli Karademir, en başta bu bilgileri, sonra da bu bilgilere nasıl ulaştığını açıklamak zorundadır. Eğer vahiy aldığını iddia eden bir meczup değilse, hangi kaynaklardan beslendiğini merak etmekteyim. Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz partimizin genel başkanı, aynı davada, aynı ülküde, aynı yolda ardı sıra yürüdüğümüz, yol başçımız, Liderimiz hakkında yapılan bu iftiraların, ithamların ve diğer suç unsurlarının incelenerek gerekli hukuki ve cezai işlemlerin yapılması için Cumhuriyet Savcılığımıza müracaatta bulundum. Yüce Türk Milleti’nin, kamunun ve partililerimizin vicdanında karşılık bulabilecek bir hukuki süreç olacağını düşünmekteyim. Liderimizin kişilik haklarına yapılan saldırının karşılığını bulması için yüce Türk adaletine güveniyoruz.”

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum