Mesut Bakkal'la yollar ayrıldı

Mesut Bakkal'la yollar ayrıldı

Kasımpaşa yenilgisinden sonra koltuğu iyiden iyiye sallanan Mesut Bakkal ile Torku Konyaspor yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktörlük için Aykut Kocaman'ın ismi geçiyor

Konya'ya geçen sezon 16. haftada  gelen ve başarılı bir performans sağlayarak, yeşil-beyazlı ekibin ligde kalmasında önemli bir katkı sunan, ancak bu sezon başarısız bir grafik çizerek, hedef tahtası haline gelen Mesut Bakkal ile Torku Konyaspor'un yolları ayrıldı. Geride kalan 7 haftada 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak başarısız olan Mesut Bakkal'ın tazminatının yarısının ödendiği ve sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği öğrenildi.

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Mesut Bakkal'a Kasımpaşa maçı öncesinde biraraya geldiklerini ve  bazı fikir ayrılıklarının da hissedilir derecede ortaya çıkmasının, süreci hızlandırdığını belirterek, kendisiyle karşılıklı konuşarak, anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi. Aksoy, Bakkal Hoca'nın son derece anlayışlı bir tutum sergilediğini, bunun sonucunda da sözleşmeyi karşılıklı olarak fesettiklerini söyledi.

BAKKAL'A TEPKİ VARDI

Kasımpaşa maçının ardından basın toplantısı yapan ve bir basın mensubunun '7 maç sonunda kendinizi başarısız görüyor musunuz?' sorusuna, “Evet. Ben ve ekibim kendimizi başarısız olarak görüyoruz. Çünkü bu dönemde en az 10 puanımızın olması gerekiyordu. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Başarısızız” cevabını veren  Torku Konyaspor Teknik Direktörü  Mesut Bakkal'a taraftarlardan büyük tepki geldi.
Mesut Bakkal'ın Kasımpaşa maçında takımı korkak oynattığını ileri süren taraftarlar, özellikle ilk yarıda mahkum bir oyun ortaya konulduğunu, bunun de tek sorumlusunun teknik direktör Bakkal olduğunu savundular.  Yeşil-beyazlı ekibin, sadece Fenerbahçe maçının ikinci yarısında rakibi  ezen bir futbol oynadığına dikkat çeken taraftarlar, yönetimin Mesut Bakkal'ı gönderme noktasındaki duruşunu da saygı duyduklarını söylediler.

AYKUT KOCAMAN SESLERİ

Mesut Bakkal'dan boşalan Torku Konyaspor teknik direktörlüğüne Aykut Kocaman'ın getirileceği kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Birçok Konyaspor taraftarının da sıcak baktığı Aykut Kocaman'ın İngiltere'den dün İstanbul'a döndüğü öğrenildi. Kendisine ulaştığımız Aykut Kocaman, Torku Konyaspor'dan kendisine dolaylı ya da direk bir teklif gelmediğini, ancak böyle bir teklifin gelmesi halinde Konya'ya yabancı olmadığını, düşünebileceğini bildirmesi taraftarları da heyacanlandırdı.  Kartal'da Aykut Kocaman'ın yanısıra geçen sene Kayserispor'u çalıştıran Robert Prosinecki'nin de isminin geçtiği öğrenildi. Hırvat Hoca'nın da Konyaspor'a gelebileceği sızan haberler arasında..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum