Meram Anadolu  Lisesi'nin LYS başarısı

Meram Anadolu Lisesi'nin LYS başarısı

Konya Meram Anadolu Lisesi öğrencilerinden Fulya Akkaya, 2017 Lisans Yerleştirme Sınavında (2017-LYS) önemli bir başarıya imza atarak TM-1, TM-2, TM-3, TS-1 ve TS-2 puan türlerinde Türkiye birincisi oldu.

Konya Meram Anadolu Lisesi öğrencilerinden Fulya Akkaya, 2017 Lisans Yerleştirme Sınavında (2017-LYS) önemli bir başarıya imza atarak TM-1, TM-2, TM-3, TS-1 ve TS-2 puan türlerinde Türkiye birincisi oldu. 5 puan türünde Türkiye birincisi olan ve aynı zamanda görme engeli bulunan Fulya Akkaya, ailesiyle birlikte Konya Valisi Yakup Canbolat’ı ziyaret etti. Akkaya, başarısını düzenli çalışmaya ve çok kitap okumaya bağladı ve hukuk eğitimi almak istediğini belirtti

Vali Yakup Canbolat, Fulya Akkaya’yı tebrik ederek hediyesini verdi ve başarılarının devamını diledi. Ziyarete Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, öğrencinin ailesi ve öğretmenleri katıldı. Konya Meram Anadolu Lisesi 2017 LYS sonuçlarında önemli bir başarıya imza attı. Okulundan bu sene okul birincisi olarak mezun olan  Fulya Akkaya; TM-1 , TM-2 , TM-3 , TS-1 , TS-2 puan türlerinde Türkiye 1.'si oldu.

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.