“Mekanınız için her şey…”

“Mekanınız için her şey…”

Mak Desıgn, “Siz hayal ettiğinizi söyleyin biz yaşatalım” sloganı ile müşterilerine hizmet veriyor.

Sektörde Mobilya-Plastik ve Ahşap Doğrama-Katlanır Balkon Cam-Duşa Kabin Jaluzi Perde Laminant Parke-  Alüminyum Doğrama ve Dış Cephe alanlarında tasarım uygulama faaliyeti gösteren Mak Desıgn Tasarım uygulama, iç mimar ayrılacağı ile mekanları güzelleştiriyor.
Akörenli olan ve dede mesleğine 1987 yılında Konya Mobilyacılar sitesinde başlayan firma sahibi Mehmet Ali Karabüber, 1996 yılına kadar sektörde önemli yere sahip isimlerin yanında deneyim ve tecrübe kazandı. Daha sonra askere giden M.Ali Karabüber, terhis sonrası Ankara Yolu Kombassan Dükkanlarında kendi adına açtığı atölyede 1998-2007 yılları arasında Mak Mobel olarak marangoz-mobilyacılık mesleğini devam ettirdi. 2007 yılı sonrası Marangozlar sanayide hizmet veren Karabüber, 2009 yılı Haziran ayından itibaren Mak Desıgn Tasarım Uygulama adıyla sektörde yerini almış oldu. Mak Desıgn-Tasarım-uygulama adı altında Feritpaşa Mah. Kerkük Cad. Çırağan Sok. No:4 Selçuklu adresindeki ofisinde hizmet veren firma, müşterilerinin Mobilya Tasarım, uygulama, ev ve işyeri dekorasyonu, cam balkon, dış cephe, plastik ve Ahşap kapı, pencere işleri tasarlama ve uygulama işinde hayallerini  gerçekleştiriyor.
İşlerinin ürün kalitesi ile birlikte göze hitap eden bir yapısı olduğunu söyleyen Mak Desıgn Tasarım uygulama sahibi M.Ali Karabüber, ”Müşterimiz bize nasıl bir ürün satın almak istediğini anlatacak. Bizde müşterimize elimizde ki mevcut teknik imkânları da kullanarak, gerektiğinde 3 boyutlu grafik çizimle destekleyerek görsel, uygulamalı bir şekilde hayal ettiği mekâna girmesini sağlamaktır. Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir. Mekânında değişim isteyen herkes bizim müşterimizdir. Kısaca işyeri, ev, cafe, butik, restaurant ve otel sahipleri bizim öncelikli müşterimizdir. Bu firmayı kurmakta ki amacımız müşterilerimize kaliteli hizmeti sunmaktır. Bunun yanında yeni bir iş yeri kurulması, mekan değişimi yada tadilat esnasında çekilen sıkıntıyı müşterilerimizin üzerinden almaktır. Mesela, her tadilat için başka bir usta, para ve zaman harcanır ve neyin nereye nasıl yapılacağına karar verilemez, verilse de ölçüleri tutmaz. İşte biz bunları ortadan kaldırmak ve müşterimizin zamanını parasını boşa harcamasına gerek kalmadan devreye giriyoruz. İşi daha bilinçli mantığa uygun müşterimizin de memnun olacağı bir şekilde topyekûn halletmeye çalışıyoruz. Ekibimiz ona göre hazırlıyoruz. Kurumsal bir firmayız” diyerek “Siz hayal ettiğinizi söyleyin biz yaşatalım” sloganı ile müşterilerine hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarının altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.