Mancini, Lokomotiv Moskova’dan 6 Milyon Euro İstiyor İddiası

Mancini, Lokomotiv Moskova’dan 6 Milyon Euro İstiyor İddiası

Hoca arayışına giren Lokomotiv Moskova’nın İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile temasa geçtiği iddia edildi.Hem Rusya’da hem Avrupa’da hüsran yaşayan Lokomotiv Moskova takımı dün antrenörü Leonid Kuçuk ile yollarını ayırdığını...

Hoca arayışına giren Lokomotiv Moskova’nın İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile temasa geçtiği iddia edildi.

Hem Rusya’da hem Avrupa’da hüsran yaşayan Lokomotiv Moskova takımı dün antrenörü Leonid Kuçuk ile yollarını ayırdığını duyurdu. Duyurunun ardından hemen sonra basında Lokomotiv’e hoca olabilecek yeni adaylarla ilgili iddialar ortaya atıldı.

Sky Sports’un iddiasına göre Lokomotiv Moskova, daha önce Galatasaray’ı çalıştıran Mancini’ye bir teklif götürdü. Haberde Mancini, kendisine sunulan maaş ve transfer bütçesini az bularak teklifi geri çevirdi. Mancini’nin yıllık 6 milyon Euro istediği belirtiliyor.

Rusya Premier Ligi’nde 7 maça çıkan Moskova temsilcisi sadece iki, üç beraberlik ve iki mağlubiyet alarak toplamda 9 puanla 9. sırada kaldı. Lokomotiv’in Avrupa Ligi play-off turunda Apollon Limmassol’a elenmesi ve zirve yarışından uzakta kalması hocasının gönderilmesine neden oldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.