Mamaklı Cemal Efe’den Türkiye Derecesi

Mamaklı Cemal Efe’den Türkiye Derecesi

Bölgesel ve ulusal birçok başarıya imza atan Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Mamak Belediyesi Tekvando takımı son olarak Konya’da yapılan Minikler T...

Bölgesel ve ulusal birçok başarıya imza atan Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Mamak Belediyesi Tekvando takımı son olarak Konya’da yapılan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye ikinciliği elde etti. 72 ilden 1330 sporcunun katıldığı turnuvada Mamak Belediyesi Tekvando Takımı Sporcusu Cemal Efe Küçük final maçına çıkarak Türkiye ikincisi oldu. Mamak Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde yer alan takımların birçok başarıya imza attığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,“Spor kulübümüz bünyesinde bulunan takımlar katıldıkları yarışmalardan güzel başarılarla dönüyor. Bizler her zaman spora ve sporcularımıza destek olduk. Sporculara sağladığımız imkânların neticesinde de takımlarımız birbirinden güzel başarılara imza atıyor” dedi.

Tekvando takımı başarılarıyla göz dolduruyor

Sezai Yalçın antrenörlüğünde çalışmalarına devam eden Tekvando takımı başarılarıyla göz dolduruyor. 60 sporcusu bulunduğu kulüp bu yıl içerisinde Takım olarak Ankara şampiyonluğu elde etti. Ayrıca kulübün sporcuları balkan ikincisi ve Türkiye şampiyonluğu dereceleri de bulunuyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.