Ladikli şehidin oğluna coşkulu sünnet töreni

Ladikli şehidin oğluna coşkulu sünnet töreni

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Hakkari Çukurca'da terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında şehit olan Konyalı Yunus Emre Uçar’ın oğlu Muhammed sünnet oldu.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Hakkari Çukurca'da terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında şehit olan Konyalı Yunus Emre Uçar’ın oğlu Muhammed sünnet oldu. Sünnet törenine halk yoğun ilgi gösterirken Muhammed’in sünnet arabası ise Vali Yakup Canbolat’n makam aracı oldu. Sünnet aracında bir yakının kucağında oturan minik Muhammed'in düğün konvoyu jandarma, polis ve Özel Hareket ekipleri eşliğinde,Türk bayraklarıyla donatılan onlarca davetlinin aracıyla yapıldı.

 

Minik Muhammed'in düğün töreni ise şehit babasının adının verildiği okul bahçesinde yapıldı. Sünnet aracından inen Muhammed, herkesi duygulandırırken dedesi Şaban Uçar'ın kucağında düğün yatağına getirildi. Miinik Muhammed, verilen şeker ve takılan paralarla oynadı. Yatağın başına gelen annesi Zeliha Uçar ise gözyaşlarına hakim olamadı. Duygulandığı için konuşmakta güçlük çeken dede Şaban Uçar, "Allah'ım damatlığını da göstersin" dedi.

ŞEHİT UÇAR, 'DAĞ 2' FİLMİNDE OYNAMIŞTİ

Sünnet töreninde davetlilere yöresel meşhur düğün pilavı olarak adlandırılan etli pilav ikram edilip, hatim duası yapıldı. 

Şehit Uçar, şehit düşmeden 6 ay öncede 'Dağ 2' filminin Isparta Eğridir Dağ Komando Okulu Eğitim Merkezi'nde çekilen sahnelerinde rol  almış ve rol aldığı filmi izleyemeden şehit düştü.

Şehit Yunus Emre Uçar’ın cenaze töreninde şehidin oğlu Muhammed, elinde bulunan çikolata ile tören boyunca ağlamış bu acı tablo karşısında törene katılanlar da gözyaşlarına hakim olamamıştı.

merhabahaber.com

valinin-makam-araci-sehit-cocugunun-sunnet-ar-9613653_o.jpg

Yunus Emre Uçar şehit oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum