Küçükbakırcı son  yolculuğuna uğurlandı 

Küçükbakırcı son yolculuğuna uğurlandı 

Konyalı olan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı'nın babası Yusuf Ziya Küçükbakırcı vefat etti. Küçükbakırcı'nın cenazesinin dün öğle namazının ardından Parsana Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'na defnedildi

Cenaze namazına Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz mülki amirler, Küçükbakırcı ailesi ve sevenleri katıldı.

Erol Küçükbakırcı’yı bu acı gününde iş dünyası da yalnız bırakmadı. Cenazeye iş dünyasından Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı  Tahir Büyükhelvacıgil, Arkoç Metal  Yönetim Kurulu Başkanı Alper Arıkoğlu ve çok sayı iş adamı da katıldı.

Spor camiasından da birçok isim Yusuf Ziya Küçükbakırcı’nın cenazesine katıldı. Bisiklet Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Tekvando Federasyon Başkanı Metin Şahin, Milli bisikletçi Ahmet Örken, çok sayıda sporcu ve spor yöneticisi Erol Küçükbakırcı’yı acı gününde yalnız bırakmadı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.