Konyaspor’da  söz futbolcuların

Konyaspor’da söz futbolcuların

Son haftalarda düşüş yaşayan İttifak Holding Konyaspor yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak.

İttifak Holding Konyaspor, sezonun 11.hafta maçında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak.

Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak.Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu. Zorlu mücadelede VAR hakemi Koray Gençerler, AVAR hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

YENİ BİR ÇIKIŞ ARIYOR

Süper Lig'de son 3 maçta 1 puan toplayan İttifak Holding Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da elenerek taraftanna büyük bir şok yaşatmıştı. Tekrar moral bularak çıkışa geçmek isteyen yeşil-beyazlı ekip son haftaların formda takımlarından olan Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek hem puanını 16'ya çıkarmak hem de milli maç arasına moralli girmek istiyor.

SIRALAMADA YÜKSELMEK İSTİYOR

Yeşil-beyazlı ekip sezonun 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-1 yenerek sıralamada 12 puanla 4. basamağa kadar yükselmişti. Ancak sonrasında evinde Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenilen ardından da deplasmanda Fenerbahçe’ye 5-1 kaybeden Konyaspor son olarak sahasında Gençlerbirliği ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı. İttifak Holding Konyaspor bu başarısız performansının ardından sıralamada 6 sıra birden gerileyerek 10. sırada kendine yer buldu. Yeşil-beyazlı ekip haftayı 13 puanla tamamladı.

SÜPER LİGDE 21. RANDEVU

Konyaspor ile Sivasspor, yapacakları müsabaka ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de 21. kez karşılaşacak. İki takım arasında daha önce oynanan 20 lig maçında Konyaspor'un galibiyetlerde tek farklı üstünlüğü göze çarpıyor. Anadolu Kaltalı, rakibiyle oynadığı 20 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Temsilcimiz, rakibine evinde şu ana kadar sadece bir kez mağlup oldu. Geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan mücadele golsüz eşitlikle sona ererken Konya’da ki maç ise 1-1 tamamlandı.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.