Konyaspor'da neler oluyor? Hakan Keleş’ten yıldız isme kesik

Konyaspor'da neler oluyor? Hakan Keleş’ten yıldız isme kesik

Tümosan Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş Trabzonspor maçına farklı bir ortaha saha kurgusu ile çıktı. Hakan Keleş yıldız ismin biletini kesti

Tümosan Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş Trabzonspor maçına farklı bir ortaha saha kurgusu ile çıktı. Uzun süredir takımın orta sahasında görev yapan Fransız yıldız oyuncu Steven Nzonzi Trabzonspor karşısında maça yedek başladı. Nzonzi’nin performansı taraftarları hayal kırıklığına uğratırken son iç saha maçında yeşil-beyazlı taraftarlar oyuncuya büyük tepki gösterdi. Kariyerinde büyük başarılara imza atan Fransız oyuncu yeşil-beyazlı forma ile çıktığı maçlarda taraftarın beklediği performansın çok altında kaldı.
Karagümrük maçında taraftarın büyük tepkisini çeken Steven Nzonzi teknik direktör Hakan Keleş tarafından Trabzonspor maçının ilk 11’ine alınmadı.

whatsapp-image-2023-11-14-at-14-08-55.jpeg

TRABZON MAÇINA SONER-UĞURCAN İKİLİSİ ÇIKTI

Konyaspor’da teknik direktörü Hakan Keleş Trabzonspor maçında Uğurcan Yazğılı-Soner Dikmen ikilisine ön liberoda görev verdi. Bu ikilinin performansı taraftarlar tarafından beğenildi.Konyaspor'a savunma oyuncusu olarak transfer edilen Uğurcan Yazğılı, ön libero bölgesine de yabancı değil. 24 yaşındaki oyuncu Adanaspor'da forma giydiği dönemlerde 39 maçta bu bölgede görev aldı. Yazğılı bahse konu süreçte Adanaspor'a da 2 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Uğurcan Yazğılı, yeşil-beyazlı takımda 3 farklı sezon ve 3 farklı maçta ön libero olarak görev aldı. Yazğılı Anadolu Kartalı'ndaki ilk sezonunda deplasmanda oynanan ve 3-2'lik skorla kazanılan Kayserispor maçında, takip eden 2022-23 sezonunda iç sahada oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Başakşehir maçında, 2023-24 sezonunda ise geride bıraktığımız Trabzonspor maçında ön libero olarak forma giydi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum