Konyaspor'da görüşmeleri kim yapıyor ?

Konyaspor'da görüşmeleri kim yapıyor ?

Atiker Konyaspor Olağanüstü Genel Kurul hazırlığı yaparken çıkan transfer haberleri ortada yönetim yok, teknik direktör yok bu görüşmeleri kim yapıyor ? Sorusunu akıllara getiriyor.

Yeşil-beyazlı ekibin tek önceliği haftaya Cuma günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun tamamlanmasının ardından gözler transferlere çevrildi. Ligde birçok takım iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Birçok takım, önümüzdeki sezon çalışacağı teknik direktörü belirleyerek yeni sezon planlamasını yaptı.
Kötü bir sezonu geride bırakan Atiker Konyaspor ise transfer çalışmalarına henüz başlayamadı. Genel kurul süreci yaşayan Anadolu Kartalı, transfere haziran ayında başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip 8 Haziran tarihinde gerçekleşecek genel kurulun ardından yeni yönetim çalışmalarına başlayacak 8 Haziran’da çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 11 günlük gecikme daha yaşanacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar, genel kurulun ilk toplantıda gerçekleşmesini istiyor.


TRANSFER HABERLERİ 
Atiker Konyaspor’da  henüz ortada transfer görüşme yetkisi olan bir yönetim yokken çıkan transfer haberleri Konyaspor taraftarının tepkisini çekiyor.  Atiker Konyaspor’un kongre sürecinden haberi olmayan  İstanbul medyası yaptığı transfer haberleri ile Yeşil-beyazlı taraftarların kafasını karıştırmak istiyor.  İstanbul spor medyası Atiker Konyaspor’da başarılı bir sezon geçiren Serkan Kırıntılı’yı Galatasaray’a transferi ile gündeme getirdi. Yapılan habere göre  Kırtılı’nın Olağanüstü Genel Kurul Kararı alan Konyaspor’da  yönetime takımda kalmak istemediği yönünde bir söylemi olduğu haberini yaptı. Bunun üzerine Atiker Konyaspor taraftarı haberi yapan kişiye tepki göstererek “Ortada yönetim yok hangi yönetimle görüştü ?” şeklinde alaycı bir yaklaşımda bulundu. 

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum