Konyaspor Yüksek Divan Kurulu’ndan kongre için önemli açıklama

Konyaspor Yüksek Divan Kurulu’ndan kongre için önemli açıklama

Konyaspor Yüksek Divan Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul öncesi önemli bir açıklama yaptı.



Konyaspor Yüksek Divan Kurulu yönetiminin yazılı açılması su şekilde: Konyaspor Kulübümüzün Yönetim Kurulu 20 Kasım 2023 tarihinde seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı almış bulunmaktadır. Bugüne kadar hizmetlerinden dolayı Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz. Yüksek Divan Kurulu olarak Kulüp Başkanımız ve yeni yönetim için isimleri geçen işadamları, spor basınımızın önde gelen isimleri ve bazı kanaat önderleri ile görüşmeler yapmış bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız, Konya Valimiz ve Millet Vekillerimiz ile istişarelerde bulunmak ve Konyasporumuza destek talebinde bulunacağız.
Gerek sportif gerekse mali açıdan sıkıntılı bir durumda olan kulübümüzün tekrar düzlüğe çıkması için bugüne kadar desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere Millet Vekillerimiz ve işadamlarımızı kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz.
Önceki dönemlerde defalarca yaşadığımız gibi, şehir olarak birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Yönetime talip olacak işadamlarımızın bir an önce listelerini tamamlayıp spor kamuoyuna takdim etmesi belirsizliği gidermek ve takımımızın moral ve motivasyonu açısından aciliyet arz etmektedir.
Vakit kaybetmeden ilk genel kurul toplantısında yeni yönetimin seçilebilmesi için delegelerimizin 20 Kasımda genel kurul salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Konyaspor camiasına duyurulur.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum