Konyaspor  sinyali verdi

Konyaspor sinyali verdi

Atiker Konyaspor son haftalardaki mücadelelerde kalesini gole kapattı. Galatasaray karşısındaki savunmasıyla rakibine şut dahi attırmayan yeşil-beyazlı ekip eski günlere dönüşün sinyalini veren bir görüntü orta koydu.

Atiker Konyaspor son oynadığı iki maçta rakiplerinden gol yemedi.Son maçta Galatasaray’a isabetli şut attırmayan yeşil-beyazlı ekip eski günlere dönüşün sinyalini verdi

Süper Lig’de geride kalan 30 haftada 33 gol atabilen Atiker Konyaspor, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

Ligin en zor gol yiyen takımları arasında üçüncü sırada yer alan Konyaspor, son haftalarda savunmada iyi bir grafik ortaya koyuyor. Süper Lig’de kalesinde son 3 maçta sadece 1 gol gören yeşil-beyazlı ekip, son 2 maçta ise rakiplerine geçit vermedi. Sivasspor maçında kalesinde 1 gol gören Atiker Konyaspor, gol atamadığı Ankaragücü ve Galatasaray maçlarında kalesinde de gol görmedi.

İSABETLİ ŞUT ÇEKTİRMEDİ

Atiker Konyaspor Galatasaray karşısındaki savunma anlayışıyla rakibine futbol oynatmadı. Yeşil-beyazlı ekip Galatasaray ile 0-0 berabere kalırken rakip takım karşılaşmayı isabetli şut atamadan tamamladı. Güçlü rakibi karşısında başabaş bir mücadele ortaya koyan Anadolu Kartalı, muazzam savunma anlayışı ile rakibini kalesine yaklaştırmadı. Galatasaray Konyaspor kalesine isabetli şut atamadan maçı tamamlarken, yeşil beyazlılar rakip kalede önemli gol pozisyonları yakalamasına rağmen bunları değerlendiremedi.

AYKUT HOCA UMUTLANDI

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman takımın son iki maçta oynadığı oyun ve gösterdiği mücadeleden dolayı umutlandı. Kocaman: “Son iki maçta ortaya koyduğumuz mücadele kaybolan özgüvenimizi yeniden kazanma adına iyi oldu. Hem üst taraf hem de alt tarafta puan farkının fazla olmaması alınan her puanı değerli kılıyor. MKE Ankaragücü ve Galatasaray maçları ile eski günlere dönme adına verdiğimiz mesaj bizim kalan 4 haftalık periyodu ve bununla beraber gelecek sezonun planlamasını yaparken olumlu gelişmeler” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum