Konyaspor küme düşecek dört takım arasında

Konyaspor küme düşecek dört takım arasında

20 takımın mücadele ettiği Süper Ligde bu sezon dört takım küme düşecek Trendyol Süper Ligin 12. haftası geride kalırken Konyaspor, kötü gidişatına Trabzonspor deplasmanında da son veremedi.

20 takımın mücadele ettiği Süper Ligde bu sezon dört takım küme düşecek

Trendyol Süper Ligin 12. haftası geride kalırken Konyaspor, kötü gidişatına Trabzonspor deplasmanında da son veremedi. Trabzonspor’a 2-1 yenilen yeşil-beyazlı ekip ligdeki 6. yenilgisini almış oldu. Konyaspor alınan bu sonuçların ardından ateş hattının sıcaklığını yakından hissetmeye başladı. 12. haftayı 10 puanda tamamlayan yeşil-beyazlı ekip sıralamada ise kendisine 16. basamakta yer bulabildi. Yeşil-beyazlı ekip küme düşme hattında yer aldı. Konyaspor kendisi ile aynı puana sahip Alanyaspor’un averajla üzerinde yer aldı.

whatsapp-image-2023-11-13-at-12-46-10.jpeg

Ligde kötü günler geçiren Tümosan Konyaspor Süper Ligin 12. hafta maçında Trabzonspor deplasmanında rakibine 2-1 yenildi. Yeşil-beyazlı ekibin galibiyet hasreti 8 maça çıktı
Son olarak ligin 4. haftasında Başakşehir’i deplasmanda 1-0 yenen yeşil-beyazlı takım bu maçın ardından 3 puan sevinci yaşayamadı
Bu karşılaşmalarda rakip ağları 5 kez havalandıran Konyaspor, kalesinde ise 16 gole engel olamadı.

ZORLU FİKSTÜR DEVAM EDİYOR

Konyaspor sezonun 13. haftasında Kasımpaşa ile evinde karşılaşırken 14. haftada Alanyaspor’a konuk olacak. Konyaspor’un zorlu fikstürü 15. haftada evinde oynayacağı Sivasspor maçı ile devam edecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından iki zorlu deplasamana çıkacak. 16. haftada Fenerbahçe’ye konuk olacak Konyaspor daha sonra ise yine deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. 18 haftada evinde Kayserispor’u konuk edecek Anadolu Kartalı sezonun ilk yarısını ise Galatasaray deplasmanında tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum