Konyaspor  ilkleri yaşadı

Konyaspor ilkleri yaşadı

Konyaspor sezonun ilk maçında ilkleri yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk golünü atarken kalesinde de ilk golü gördü.Konyaspor ilk kırımızı kartını görürken aleyhine de ilk penaltı çalındı

Tümosan Konyaspor yeni sezona evinde oynadığı İstanbulspor karşılaşması ile başladı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip sezonun ilklerini de yaşamış oldu.

Konyaspor sezonun ilk golünü kalesinde 6. dakikada gördü.

Maçın 6. dakikasınad Kenio'nun sol kanattan yerden ortasında İbrahim Yılmaz'ın vuruşunda top ağlara gitti. Konuk takım bu golle 1-0 öne geçerken Konyaspor kalesinde sezonun ilk golünü görmüş oldu.

AHMET OĞUZ’UN İLKLERDE İMZASI VAR

Yeşil-beyazlı ekipte sezonun ilk kartını ise maçta iki kritik hataya sebep olan Ahmet Oğuz gördü. Ahmet Oğuz ayrıca takımının alyehine penlatıya sebep oldu. 90+1. dakikada ceza sahası içine gönderilen ortada Ahmet Oğuz'un topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Burak Pakkan, İstanbulspor lehine penaltıya hükmetti. Emir Kaan Gültekin'in kullandığı penaltı atışında kaleci Bernardoni gole izin vermedi. Bu penaltı Konyaspor aleyhine verilen sezonun ilk penaltısı oldu. Ahmet Oğuz takımının beraberlik golünde ise Cikalleshi’ye pası veren isim oldu

İLK GOL CİKALLESHİ’DEN

Konyaspor’da sezonun ilk golü maçın 86. dakikasında geldi. 86.dakikada Ahmet Oğuz'un sağ kanattan ortasında defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Cikalleshi'nin şutunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1 bu gol Hem Sokol Cikalleshi’nin hemde Konyaspor’un yeni sezondaki ilk golü oldu.

İLK KIRMIZIYI ADİL DEMİRBAĞ GÖRDÜ

Tümosan Konyaspor’un ilkleri yaşadığı maçta kırmızı kart da eksik olmadı.Yeşil-beyazlı ekibin başarılı defans oyuncusu Adil Demirbağ sezonun ilk kırmızı kartını ilk maçta gördü.

Adil ikinci yarıda yaşanan bir gerginlik sonrası rakibi ile tartışma ve arbede yaşayınca hakem tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırdı. 80.dakikada direkt kırmızı kart gören başarılı stoperin iki maç ceza alması bekleniyor.

ÜÇ FUBOLCU DA İLKİ YAŞADI

Tümosan Konyaspor’un İstanbulspor ile evinde oynadığı sezonun ilk maçında yeni transferler Yunus Mallı ve Paul Bernardoni yeşil-beyazlı forma ile siftah yaptılar. Galatasaray’dan kiralık gelen Alexandreu Cicaldau ise sithaı oyuna sonradan girerek yaptı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.