Konyaspor başkanlığı için henüz resmi açıklama yok! Taraftar tedirgin

Konyaspor başkanlığı için henüz resmi açıklama yok! Taraftar tedirgin

Tümosan Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım başladı. Bir hafta gibi kısa süre kalan genel kurul için henüz resmi adaylık açıklaması yapılmadı.

Tümosan Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım başladı. Bir hafta gibi kısa süre kalan genel kurul için henüz resmi adaylık açıklaması yapılmadı. Mevcut başkan Fatih Özgökçen’in genel kurulda aday olmayacağı konuşulurken henüz resmi bir başkan adayı açıklaması yapılmadı.

Ahmet Şan başta olmak üzere bir çok ismin konuşulduğu Konyaspor başkanlığı için henüz resmi bir başvuru ve açıklama yapılmadı. Aday olmayı düşünen isimler belediye desteği olmadan bu işin yürümeyeceği fikrini savunurken Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa hareket etmek istiyorlar.

taraftar.jpg

Tümosan Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul için son bir haftaya girilirken ortaya hala kesin bir aday isminin çıkmaması taraftarı tedirgin ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar 20 kasım tarihinde yapılacak. Olağanüstü Genel Kurul için çağrı yaparak adayların bir an önce resmi başvurularını yapmalarını ve kongrenin ilk oturumunda çoğunluğun sağlanması gerektiğinin önemini savundu.

Yaşanan belirsizliklerin camiaya zarar verdiğini ifade eden Konyaspor taraftarları, yeşil-beyazlı takımı yaşanan krizden bir an önce çıkaracak bir yönetimin göreve gelmesini istediklerini söylediler.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.