Konya'daki bu yolu bazı araçların kullanması yasaklandı! Cezası çok ağır

Konya'daki bu yolu bazı araçların kullanması yasaklandı! Cezası çok ağır

Konya ve Türkiye genelinde il ve ilçe merkezlerindeki trafik yoğunluğunu azaltmak maksadıyla çeşitli kararlar alındı. Son olarak Konya'da bu yolu bazı araçların kullanması yasaklandı.

Ülke genelinde trafik yoğunluğunu azaltmak maksadıyla alınan tedbir kararlarına bir yenisi daha eklendi. Konya'da ki yolu bu kapsamda bazı araçların kullanması yasaklandı. Yasağa rağmen yolu kullanmaya devam eden araçlara ise ceza uygulanıyor.

adsiz-001.jpg

Konya'nın Beyşehir ilçe merkezine giriş yapan yüksek tonajlı araçlara ceza kesiliyor.

Yüksek tonajlı araçların trafiği olumsuz etkilemesi için Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yeni bir karar alındı.

aa-20230830-32027015-32027013-beysehirde-cevre-yolunu-kullanmayan-agir-tonajli-araclarinin-suruculerine-ceza-uygulaniyor.jpg

Karara göre, yüksek tonajlı araçların ilçe merkezinden geçişleri 24 saat boyunca yasaklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bürosu Amirliğine bağlı ekipler ise alınan kararın uygulanmaya başlanmasının ardından denetimlerini sıklaştırdı.

aa-20230830-32027015-32027014-beysehirde-cevre-yolunu-kullanmayan-agir-tonajli-araclarinin-suruculerine-ceza-uygulaniyor.jpg

Ekipler, çevre yolu yerine ilçe merkezini kullanarak yasağa uymayan araç ve sürücülerine cezai işlem uygulamaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.