Konya'da yeni hastane açılıyor: Otelin yanında hizmet verecek

Konya'da yeni hastane açılıyor: Otelin yanında hizmet verecek

Konya'ya yeni bir hastane daha kazandırılıyor. Yeni hastanenin, Dedeman Konya Otel'inin yanında hizmet vereceği biliniyor. Hastanenin, Konyagöz'e ait olduğu, inşaatın tamamlanması halinde de hizmete gireceği öğrenildi

2007 yılında tıp merkezi olarak Özkaymak Oteli arkasında hizmete başlayan Konyagöz Merkezi, hizmet alanını genişleterek 2017 yılında da “Konyagöz Hastanesi/Sancak” adıyla Gherdan Gold Otel'in yakınına yeni bir hastane kurdu. Akıllı hastane binası, üstün teknolojik donanımı ve hastanın konforlu ve ergonomik yaşam alanını sağlayan 38 yatak kapasitesi ile MTA Tramvay Durağı karşısı, Gherdan Otel yakınında hizmet veren Konyagöz, ameliyathane donanımı ve tedavi amaçlı kullandığı tüm cihazlarıyla dünya standartları özelliklerine sahip bir göz hastanesi olarak biliniyor.

thumbnail-photo-2023-12-12-12-17-23.jpg

YİNE OTEL YANI VE YAKINI TERCİH EDİLDİ

Konyagöz, yeni bir yatırım kararı daha alarak, bu kez de diğer tıp merkezi ve göz hastanesinde olduğu gibi yine bir otel yanını, yakınını tercih etti. Şimdi de Dedeman Otel'in yanına yeni bir hastane kuruluyor. Dedeman Otel yanına Konyagöz tarafından bir merkez daha inşa ediliyor. Konya’nın ilk ve tek göz hastanesi olarak tanınan Konyagöz, Dedeman Otel yanındaki inşaatı bitirdikten sonra yeni yerinde vatandaşın hizmetine girecek. Hastanenin kaba inşaatı kısa bir süre içinde tamamlandı. Hastanenin dışına “Çok yakında hizmetinizdeyiz, Konyagöz” yazısı asıldı.

EMRE ÖZGÜL

photo-2023-12-12-12-17-24-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum