Konya'da rektörlük yapan isim seçimi kazanamadı

Konya'da rektörlük yapan isim seçimi kazanamadı

AK Parti’den Manavgat Belediye Başkanı adayı olan eski Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, başkanlık seçimini sürpriz bir şekilde yüzde 3 oy farkıyla kaybetti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde sürpriz sonuçlar gelmeye devam ediyor. Selçuk Üniversitesi’nin önceki dönem rektörlerinden olan Prof. Dr. Süleyman Okudan, memleketi Manavgat’ta başkanlık seçimini kaybederek, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 2003-2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Süleyman Okudan, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’den Manavgat Belediye Başkan Adayı olmuştu. Manavgat’ın tanınmış ailelerinden biri olan Süleyman Okudan’ın kazanması kesin gözüyle bakılıyordu. Rektörlük görevinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Süleyman Okudan, memleketi Antalya’nın Manavgat’tan belediye başkanlığına adaylığını açıklamıştı.

OKUDAN’IN BAŞKANLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYORDU

Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten Süleyman Okudan’ın Manavgat Belediye Başkanlığı kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Seçim süreci boyunca sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Süleyman Okudan, seçimi CHP’nin adayı Niyazi Nezif Kara’ya yüzde 3 farkla kaybetti. Süleyman Okudan. 58 bin 590 oy alarak, başkanlık seçimini ikinci sırada bitirdi. Süleyman Okudan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Manavgat için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın kararına saygımız sonsuzdur. Manavgat’ımız için her şeyin en iyisini diliyoruz” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Kaynak:İbrahim Büyükeken

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum