Konya'da o belediye başkanının 2 makam aracı varmış! 1 tanesi satışa çıkarıldı

Konya'da o belediye başkanının 2 makam aracı varmış! 1 tanesi satışa çıkarıldı

31 Mart'ta Cihanbeyli'de AK Parti'yi devirerek, seçimi alan CHP'li Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, itibardan tasarruf ede ede ilçeye güzel yatırımlar kazandıracaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçiminde sonuçları bakımından Konya'nın en çok merak edilen ilçeleri arasında Cihanbeyli yer aldı. Yıllardır Cihanbeyli'yi yöneten AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kale, seçimde büyük bir hezimete uğradı. İlçede AK Parti dönemi, 31 Mart itibarıyla sona erdi. Cihanbeyli'nin yeni belediye başkanı CHP'li Dr. Fırat Kızılkaya oldu. Kızılkaya, seçimin ardından ilk kez kameraların karşısına geçti ve kendini tanıttı. Kızılkaya, “Seçimi kazanacağımı biliyordum. Hatta alacağım oyu bile bir kağıda yazıp, arkadaşlarıma verdim. Rakibim AK Partili Mehmet Kale'nin alacağı oyu da bir kağıda yazmıştım. Çok küçük bir yanılma payım oldu ama düşündüğüm oldu” dedi.

makam-araci.jpeg

BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE İLÇELER DOĞRANDI!

Cihanbeyli'de şimdi vaktin hizmet vakti olduğunu ifade eden Cihanbeyli'nin yeni belediye başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, Büyükşehir Yasasının konuşulması gerektiğini, bu yasanın ucube olduğunu dile getirdi. Bu yasa ile birlikte birçok ilçenin doğrandığını öne süren Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, “Yazık, günah! Cihanbeyli'nin Kandil Mahallesi ile Konya arası 200 kilometre. Konya'dan Kandil'e araç gidiyor. Bu araçların yaktığı akaryakıta yazık. Bu ucube yasa keşke değişse. Bütün mahallelerimizi Cihanbeyli'ye bağlayın. Mezarlıklar, KOSKİ Konya'ya bağlanmış. Böyle bir şey olabilir mi” şeklinde konuştu.

firat-kizilkaya-cihanbeyli-1.jpg

'BİZLER NE YİYECEĞİZ NE DE YEDİRECEĞİZ'

Başkan Kızılkaya, ardından şunları kaydetti: “Bizler ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Bizler, itibardan tasarruf edeceğiz. Başarının yolu itibardan tasarruftan geçiyor. Ciddi bir tasarrufa girmezsek, inanın maddi olanaklarımız sıfırlanır. Benim 2 tane makam aracım varmış. Ben, bu araçlardan birini satıyorum. Biz, hak, hukuk ve adalete önem veriyoruz. Yapacağımız hizmetlerle farklılığımızı ortaya koyacağız. Kul hakkına önem vereceğiz. Bana MHP'liler de oy verdi, AK Partililer de oy verdi. Ben, bu niyeti suistimal edemem. İtibardan tasarruf ede ede ilçemize çok güzel yatırımları kazandıracağız.”

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum