Konya'da kapkaç şüphelisi yakalandı

Konya'da kapkaç şüphelisi yakalandı

Konya'da 24 yaşındaki kepçe operatörü Gazi Ç., kapkaç yöntemiyle çaldığı piyasa değeri 3 bin lira olan telefonu 400 liraya internetten satması üzerine polis tarafından yakalandı.

Olay, geçen 2 Ekim günü saat 17.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Havzan Mahallesi Ebu Suud Efendi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gazi Ç., etüt merkezinden çıktıktan sonra eve gitmek üzere durakta minibüs bekleyen Beyza S.'nin elindeki telefonu kapkaç yöntemiyle elinden alıp, bisikletiyle kaçtı. Genç kız şüphelinin peşinden bir süre koşsa da başarılı olamadı ve durumu polise bildirdi. Polis, çevrede yaptığı incelemede şüphelinin olaydan sonra kaçtığı güvenlik kamera görüntülerine ulaştı.

İNTERNETTEN SATIŞA KOYMUŞ

Çalışmasını sürdüren polis, şüpheli Gazi Ç.'nin piyasa değeri 3 bin lira olan telefonu internet üzerinden Bahattin A.'ya 400 liraya sattığını belirledi. Gazi Ç. dün merkez Karatay İlçesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Gazi Ç., ilk ifadesinde kapkaçı borcu için yaptığını ve telefonu 400 liraya satarak bu parayla borçlarını ödediğini söylediği öğrenildi. Gazi Ç.'nin polisteki sorgusu sürerken, telefonda genç kıza iade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.