Konya Selçuklu'da onlarca şişe sahte içkiye el konuldu

Konya Selçuklu'da onlarca şişe sahte içkiye el konuldu

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak ve sahte içki üreticilerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak ve sahte içki üreticilerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Selçuklu Devriye Ekipler Amirliği ile koordineli yürütülen çalışmalarda bir araçla sahte içki taşındığı bilgisine ulaşıldı. 

Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde durdurulan araçta arama yapan ekipler 25 adet pet şişe içerisinde sahte alkollü içki ve 7 adet alkol kiti ele geçirdi. Konuyla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşına sayılı günler kala sahte ve kaçak alkol denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların sağlığını olumsuz etkileyebilecek her türlü durumu değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kentin dört bir yanındaki alkollü içki ticareti yapılan işletmelerde denetimlerde bulundu. Denetimlerde işletmelere ait evraklar didik didik kontrol edilirken satılan alkollü ürünler de tek tek elden geçirilerek orijinalliği tetkik edildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.