Kazanmak istiyoruz

Kazanmak istiyoruz

Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Hasan Bakar, "Hafta sonu evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçında evimizde oynayacağımız için avantajlıyız. Saha avantajını kullanarak kazanmak istiyoruz" dedi

Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasını ve ligi değerlendiren Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar, hedeflerinin Trabzonspor maçından mutlak galibiyet olduğunu ifade etti.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Trabzonspor karşılaşmasında avantajlı olduklarını belirtti. Hasan Bakar, "Hafta sonu evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçında evimizde oynayacağımız için avantajlıyız. Saha avantajını kullanmak istiyoruz.Rakibimize karşı üstünlük kurarak karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Bu doğrultu da hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

EN KÖKLÜ TAKIMI

Trabzonspor'un ligin en köklü ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar, "Trabzonspor ligin en köklü ekiplerinden biri. Belli bir geçmişleri var. Kadroları yabancı ağırlıklı. Lige son anda katıldılar. Şu anda Erkekler Süper Lig'de son sırada yer alıyorlar" sözlerini kullandı.

LİGİN EN AZ BÜTÇELİ TAKIMIYIZ

Kendilerinden üst sırada bulunan takımların büyük bütçeler harcadığını ifade eden Hasan Bakar, "Bizim üstümüzde bulunan takımlar büyük bütçeler harcadı. Kadrolarında 9-10 tane yabancı oyuncu var. Hemen hemen bütün rakiplerimiz bizden 2 kat bütçe ile takım kurdular. Selçuklu Belediyespor hentbol takımı ligin en az bütçeli takımı" şeklinde görüş belirtti.

BELLİ BİR AŞAMA KAYDETTİK

Selçuklu Belediyespor'un kendi öz kaynaklarını kullanarak yoluna devam ettiğini belirten Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Sıfırdan aldığımız oyuncuyu yetiştirerek Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyoruz. Rakiplerimiz dışardan aldığı oyuncularla başarı yakalamaya çalışırken bizler alt yapı oyuncularımızla oynuyoruz. Oyuncuları yetiştirerek Türk sporuna kazandırıyoruz. Bunları yaparkende Süper Lig'de tutunmaya çalışıyoruz. Bizde kulüp olarak hentbolda belli bir aşama kaydettiğimizi düşünüyoruz."

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.